1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor bu sezon farklı olacak
Rizespor bu sezon farklı olacak

Rizespor bu sezon farklı olacak

Rizespor, çalışmalarını Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde sürdürürken, oyuncular bu sezon başarılı bir performans sözü verdiler.

A+A-

Bu Sezon Farklı Olacak
Çaykur Rizespor yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Samet Aybaba nezaretinde sürdürürken, takımın önemli isimleri, bu kez başarılı olacaklarını vurguladılar. Geçtiğimiz sezonu son maçta berabere kalarak tamamladıklarını ve kümede güçlükle kaldıklarını belirten, takımın önemli isimleri, şimdi dengeli, kaliteli ve inanmış bir takım olarak yola çıktıklarını, bu kez Çaykur Rizespor’un çok daha başarılı bir grafik çizeceğini dile getirdiler. Kaptan Altan, “Geçtiğimiz sezon kazanabileceğimiz birçok maçı kaybettik. Özellikle deplasman fobisi yaşadık. Bir de hakem hatalarıyla çok maç kaybettik. Bu kez aynı şeylerin yaşanacağını düşünmüyorum. Çaykur Rizespor zaten kaliteli bir takımdı. Yeni transferlerle birlikte daha da güç kazandık ve önemli mesafeler aldık” yorumunu yaptı.

İlk 8 İçinde Oluruz
Kaptan Altan, “Harika bir kamp ortamında çalışıyoruz. Amacımız burada en iyi şekilde hazırlanıp, lige mükemmel bir giriş yapmaktır. Şu anda hazırlık maçları oynuyoruz. Kesinlikle bu maçlarda alınan sonuçlar kimseyi aldatmasın. Her şey farklı olacak” dedi. Emrah Eren, “Geçtiğimiz sezon iskeleti yeni yeni oturmaya başlayan bir takımdık. Bu sezon ise oturmuş bir takımın üzerine yeni ve kaliteli transferler yapılıyor. Tabii ki farklı bir kimlik sergileyeceğiz. Hedefimiz ligi ilk 8 takım arasında bitirmektir. Hazırlık dönemindeki performansa bakıldığında, yeni oyuncuların yeteneklerini gördükten sonra şimdi daha rahat konuşabiliyoruz. Çaykur Rizespor bu sezon gerçekten farklı bir kimlik sergileyecektir. Buna herkesin inanmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Umutla Bakıyorlar
Çaykur Rizespor’un transferde ismi en fazla konuşulan ama takımında kalmayı tercih eden genç stoperi Yasin Çakmak ile birlikte, Brezilyalı forvet Anderson’da çok önemli mesafeler kat ettiklerini ve önümüzdeki sezonun kendileri açısından tam bir çıkış olacağına inandıklarını vurguladılar. Yasin ve Anderson,, “Eğer sezona iyi başlarsak öyle inanıyoruz ki gerisi de gelecektir. Amacımız bu ligi üst sıralarda tamamlamaktır. Taraftarın gerekli desteğini alırsak bunu başarmamak için bir nedenin olacağını sanmıyoruz. Takım olarak iki kamp dönemi geçirdik ve üçüncüsüne başlıyoruz. Bu süreç içinde olumlu bir hava yakaladığımızı düşünüyoruz. Lige Galatasaray maçıyla başlayacağız. O maçta alacağımız iyi bir sonuç zaten özgüvenimizi artıracaktır inancındayız” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum