1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor çıtayı yükseltti
Rizespor çıtayı yükseltti

Rizespor çıtayı yükseltti

Çaykur Rizespor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı 3-1'lik galibiyet adeta ilça gibi geldi. Rizespor hedefini ilk on olarak belirledi.

A+A-

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, artık ligde düşme kalma tartışmaları yaşayan bir takım olmak istemediklerini belirterek hedeflerinin ilk on olduğunu söyledi.
Çaykur Rizespor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı 3-1'lik galibiyeti değerlendiren Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, kısa zamanda toparlandıklarını belirterek, "Samet Aybaba'nın takım oluşturup ligin ikinci haftasında ayrılması bizi sarsmıştı. İlk iki mağlubiyeti Samet Aybaba yönetiminde aldık. Geçtiğimiz hafta aldığımız Trabzonspor mağlubiyetinde takımın başında teknik direktör yoktu. Kulüp olarak çok kısa sürede toparlandık. Yeni hocamız göreve başladı. Önemli transferler yaptık. Bu hızlı toparlanmanın ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında önemli bir galibiyet aldık. Her işte bir hayır vardır. Samet Aybaba'nın istifa edip takımdan ayrılmasının bizim için hayırlı olduğunu gördük. Yeni transferlerin takıma çok kısa sürede adapte olması bizi sevindirdi. Özellikle Fahri'nin bu derece yüksek bir performans sergileyeceğini beklemiyorduk" dedi.
Hedeflerinin ilk 10 olduğunu belirten Ferah, "Artık sezon sonuna doğru düşme kalma tartışmalarını yaşayan takım olmak istemiyoruz. Yeni başkanımız Kadir Çakır ve Yönetim Kurulu gerçekten güzel şeyler yapmak istiyor. Hedefimiz, Çaykur Rizespor'u ilk 10 takım arasına sokmaktır. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında taraftarımız takımını sonuna kadar desteklemiştir. Bu nedenle taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız