1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor D.Bakır'da moral arıyor
Rizespor D.Bakır'da moral arıyor

Rizespor D.Bakır'da moral arıyor

Çaykur Rizespor Bank Asya 1. Ligi’nde bugün deplasmanda oynayacağı Diyarbakır maçıyla dördüncü sınavına çıkacak.

A+A-

İlk üç maçta 7 puan toplayan, son haftada Boluspor'a deplasmanda mağlup olan Çaykur Rizespor, bugün yine bir deplasman maçına daha çıkıyor. Hafta içinde Gaziantepspor'la yaptığı kupa maçını kaybederek elenen Yeşil-Mavililer'de artık tüm gözler lige çevrildi.

Oluşturduğu kadroyla adından söz ettiren, ardından da ortaya koyacağı futbolla gündeme damga vurmayı hedefleyen Çaykur Rizespor, artık gerçek gücünü ortaya koymak istiyor. 1. Lig'in deneyimli isimlerini kadrosunda bulunduran Çaykur Rizespor, bugün saat 20.00'da başlayacak olan Diyarbakırspor maçından mutlak üç puanla ayrılmayı hedefliyor.

Diyadin Taviz Vermiyor
Mustafa Çiçek'in sürpriz şekilde kadro dışı bırakıldığı Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Metin Diyadin, Boluspor mağlubiyetinin faturasını bu futbolcuya keserken diğer oyunculara da göz dağı verdi.

Disiplinden kesinlikle taviz vermeyeceği mesajını gönderen Diyadin, kadroyu 19 kişi olarak belirledi.

Süper Lig'in tecrübeli hakemi Bülent Çakır'ın yöneteceği müsabaka Diyarbakır Atatürk Stadı'nda oynanacak.

Ferah: 'Galibiyetle dönmek istiyoruz'
Basın Sözcüsü Aykut Ferah, takımlarına güvendiklerini, Rize'ye galibiyetle dönmek istediklerini ancak en kötü ihtimalle 1 puan alacaklarını söyledi. Ferah, “Her şey kontrol altında. Gerekli zamanlarda gerekli müdahaleler yapılıyor. Bu takım hep yarışın içinde olacak” dedi.

Kürşat'ın heyecanı
Yeni sezonun başlamasına sadece birkaç gün kala talihsiz şekilde sakatlanan tecrübeli savunma oyuncusu Kürşat, bugün Teknik Direktör Metin Diyadin'in görev vermesi halinde ilk lig maçını oynayacak. Hafta arasında Gaziantepspor'a karşı ilk onbirde görev yapan Kürşat'ın bugün de sahaya as takımla birlikte çıkması bekleniyor. Dört haftadır formadan uzak kalan Kürşat, “Gerçekten heyecanlıyım. Hocamız görev verirse elimden geleni yapmak istiyorum. Talihsiz bir sakatlık yaşadım ve bir aydan fazla formama hasret kaldım. Diyarbakır'dan üç puanla dönmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız