1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor eşofman takımı dağıttı
Rizespor eşofman takımı dağıttı

Rizespor eşofman takımı dağıttı

Çaykur Rizespor ile Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonu ile ilköğretim öğrencilerine eşofman takımı dağıtıldı.

A+A-

Rizespor ile Rize Milli Eğitim Müdürlüğü arasında İlköğretim kademesi öğrencilerine yönelik ‘Futbolcu Taraması ve Ücretsiz Futbolcu Yetiştirilmesine’ ilişkin imzalanan işbirliği protokolü ile Rize merkezdeki 2 okulda etkinlik düzenlendi.

esofman5.jpg

Düzenlenen etkinlik ile toplamda 1500 öğrenciye kulübün eşofman takımı hediye edildi. Etkinliğe Rize Valisi Kemal Çeber, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen’in yanı sıra Çaykur Rizespor’u temsilen kulüp Başkanı Tahir Kıran, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve yöneticiler katıldı.

esofman6.jpg

Kulüp Başkanı Tahir Kıran, burada yaptığı konuşmada, hedeflerinin her çocuğu Çaykur Rizespor renkleri ile buluşturmak olduğuna değinerek, "Rizespor sevdasını çocukluktan aşılamaya çalışıyoruz. Çocuklar Rizespor sevdası ile büyüsün istiyoruz. Tohumları buradan atıyoruz. Bugün bin 500 forma dağıttık. Gelecek haftalarda bunu 20 binlere taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

esofman4.jpg

Kıran, artan döviz kurlarının kulüpleri çok zor duruma düşürdüğünü de kaydederek, şöyle devam etti: "Spor kulüpleri battı. Döviz kurları ile hiç bir kulübün batmama ihtimali yok. Giderlerin döviz gelirlerin Türk Lirası. Maç kazandığın zaman 2.5 milyon lira alıyorsun. Maç kazandığında 200 bin dolar ediyor. Futbolcuya 1-2 milyon dolar veriyorsun. Kulüpler nasıl altından kalkacak? Kulüpler zor durumda Rizespor da dahil. Kur bir yerde dursa rahatlayacağız. Diş mihraklar bizi rahat bıraksa altından kalkmamız çok daha kolay olacak. İnşallah altıdan kalkacağız millet olarak."

esofman3.jpg

Forma dağıtımının ardından Hamza Hamzaoğlu ise projenin çok önemli olduğunu belirterek, "Yeteneklerin erken teşhis edilmesi çok değerli. Öğretmenlere çok büyük görev düşüyor. Öğretmenlerimizin yeteneklere göre çocuklarımızı geliştirmesi gerekiyor. Her alanda yeteneklerin doğru keşfedilmesi ülkemiz ve çocuklar için çok önemli." diye konuştu.

esofman2.jpg

esofman1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum