1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor evinde aslan
Rizespor evinde aslan

Rizespor evinde aslan

Bank Asya 1. Lig’de zirve yarışı tüm hızıyla sürerken Çaykur Rizespor, ilk 8 maçta kendi sahasında en fazla puan toplayan takım oldu.

A+A-

Önceki hafta deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediye’ye farklı mağlup olduktan sonra üst üste kendi sahasında oynayacağı maçların ilkinde Giresunspor’u 1-0 mağlup eden Yeşil-Mavililer, iç sahada 4. galibiyetini aldı. Ligin geride kalan bölümündeki performansıyla Rizespor, “Bu yarışta ben de varım” mesajını verirken kendi evinde en çok kazanan takım oldu.

10 Puan Topladılar

Rizespor bu sezon kendi sahasında oynadığı maçların ilkinde Karşıyaka’yı 3-0 mağlup ettikten sonra K.Erciyesspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Ardından Güngören Belediye’yi 3-0 mağlup eden Yeşil-Mavililer, son olarak Karadeniz derbisinde Giresunspor’u da 1-0 ile geçti. Rizespor, kendi sahasında oynadığı 4 maçtan 3 galibiyet 1 beraberlik alarak 10 puan topladı. Yeşil-Mavililer, içeride oynadığı maçlarda 9 gol atarken kalesinde 2 gol gördü. Rizespor’u 7’şer puanla Denizlispor ve Orduspor takip ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız