1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor evinde Samsun'u ağırlıyor
Rizespor evinde Samsun'u ağırlıyor

Rizespor evinde Samsun'u ağırlıyor

Ç. Rizespor Bank Asya 1. Lig’in 4. haftasında bugün sahasında Samsunspor’u konuk edecek.

A+A-

Hacettepe beraberliği ile sezona başlayan yeşil-mavililer, ardından; kurdukları takımlarla dikkatleri üzerine çeken ve şampiyonluk hedefi olan kulüplerden Boluspor’u 2–1, devamında da rakibinin cezası nedeniyle Gaziantep’te oynadığı ve 3 kez mağlup duruma düştüğü maçta Adanaspor’u 4-3 yenme başarısını gösterdi.

Ligin geride kalan 3 haftasını 7 puan ile 2. sırada tamamlayan Ç.Rizespor bugün Karadeniz derbisinde ligde son sırada bulunan Samsunspor ile karşı karşıya gelecek.

Yeşil-mavililer bu maçı da kazanıp çıkışa devam etmek istiyor. Rizespor’un bugün Samsunspor ile oynayacağı maç D Spor’dan da naklen yayımlanacak.

Ç. Rizespor, Samsun maçı hazırlıklarını dün Mehmet Cengiz tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladıktan sonra istirahata çekilerek başlama vuruşunu beklemeye başladı. Teknik direktör Oktay Çevik, idmanda oyuncularına orta ve şut çalışması yaptırdı.

Tecrübeli çalıştırıcı, Samsunspor defansını yan toplar ve uzaktan atışacak şutlarla aşacak. Defansta değişiklik yapacak olan Çevik’in bir maçlık cezası biten Evren’e eski takımı Samsunspor’a karşı görev vermesi bekleniyor. Sakatlığı devam eden Mehmet ise oynamayacak. Yeni Rize stadında saat 16.00’da başlayacak olan maçı Suat Aslanboğa yönetecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız