1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor evinde vuruldu
Rizespor evinde vuruldu

Rizespor evinde vuruldu

Rizespor evinde oynadığı maçta Göztepe'ye takıldı

A+A-

1. Lig'in 18. haftasında Göztepe, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-0 yendi.

rz6-022.jpg

Stat: Çaykur Didi
Hakemler: Oğuzhan Aksu, Erkan Akbulut, Kemal Mavi
Çaykur Rizespor: Tarık Çetin, Emircan Altıntaş, Bahadır Öztürk, Emirhan Topçu, Alberk Koç, Koray Altınay, Alper Potuk, Benhur Keser (Dk. 70 Hurk), Mithat Pala (Dk. 46 Sefa Yılmaz), Bolasie (Dk. 70 Miya), Deniz Hümmet (Dk. 63 Kubilay Kanatsızkuş)
Göztepe: Ekrem Kılıçarslan, Arslanagic, Atınç Nukan, Emir Ortakaya, Tarık Çamdal (Dk. 72 Lukaserhan), Palmer (Dk. 72 Tuğbey Akgün), Tijanic, Yalçın Kayan (Dk. 90 Mesut Emre Kesik), İsmail Köybaşı, Yasin Öztekin (Dk.78 Atanga), Kvasina
Goller: Dk. 47 İsmail Köybaşı, Dk. 53 Palmer (Göztepe)
Sarı kartlar: Dk. 80 Emircan Altıntaş, Dk. 90+1 Bahadır Öztürk, Dk. 90+3 Sefa Yılmaz (Çaykur Rizespor), Dk. 41 İsmail Köybaşı, Dk. 54 Emir Ortakaya, Dk. 74 Kvasina (Göztepe)

rz4-065.jpg

Geçtiğimiz hafta üzerine kale direği devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Çaykur Rizespor'un altyapı oyuncusu Yiğit Demirel ve 11 Aralık 2018'de makamında uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için türbinde pankart açıldı.

rz3-087.jpg

Pankartlarda "Cennetin bağrında bir Yiğit. Şehit emniyet müdürümüz Altuğ Verdi'yi rahmetle anıyoruz." yazıldı. 

rz2-086.jpg

Çaykur Rizespor Kulübü yeşil-mavi renklerde ilk 11 listesinde Yiğit Demirel'in ismini yazdı.

rz1-099.jpg

Yiğit Demirel'in ailesi karşılaşmayı protokol tribününden izledi.

rz5-031.jpg

Rizespor-Göztepe maçının ardından 

- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz:
- "Oyun disiplinini kaybettiğimiz için Göztepe daha etkiliydi"
- Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu:
- "Maçın başından sonuna kadar iyi mücadele ettik. Oyunun tek hakimiydik"

1. Lig'in 18. haftasında ağırladığı Göztepe'ye 2-0 yenilen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, beklentilerinin altında bir performans ortaya koyduklarını söyledi.
Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanmaları gereken maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti.
Göztepe'yi tebrik eden Korkmaz, "Duran toptan gol yedik ve oyun disiplini koptu. Göztepe hatalarımızdan yararlandı. Bu kadar çok kopma olmamalıydı. Bir türlü oyunu toparlayamadık. Manisa FK maçında da 2-0 geri düşmüş ama disiplinden kopmamıştık. Bu kez istediğimiz disiplini sahaya yansıtamadık. İnşallah gelecek hafta kazanarak ilk yarıyı galibiyetle kapatırız." dedi.
Hücum hattında istenileni yapamadıklarını vurgulayan Korkmaz, "Savunma arkalarına koşmayı düşündük ama rakibimiz buna müsaade etmedi. Duran toptan gol yedik. Ardından toparlanmalıydık. Oyun disiplinini kaybettiğimiz için Göztepe daha etkiliydi. Oyun disiplinini kaybetmemeliydik." ifadelerini kullandı.
Transfer çalışmalarının devam ettiğinin altını çizen Korkmaz, "Konuşulan isimler var ama anlaşma olmadan 'Transfer oldu.' diyemem. Transfer mutlaka yapacağız. Mutlaka 3-4 noktaya oyuncu alacağız. İkinci yarı 11 iç saha maçı oynayacağız. Sorun çözen oyuncu almalıyız. Bunu mutlaka yapmalıyız. Çünkü takımlar artık bize kapanıyor. İlk yarıda olduğu gibi yönetim ikinci yarıda da gerekli oyuncuları alacaktır." şeklinde konuştu.

Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, çok zor kaybeden bir takıma karşı oynadıklarını kaydetti.
Özkayımoğlu, Çaykur Rizespor'un iç sahada ilk kez kaybettiğini belirterek, şunları söyledi: "Ligdeki tek yenilgileri Adanaspor deplasmanında. İçeride yenilgisi olmayan bir takım. Maçın başından sonuna kadar iyi mücadele ettik. Oyunun tek hakimiydik. Oyuncularımız çok iyi mücadele etti. Oyunu elimizde tuttuk. Bu galibiyetle 24 puana ulaştık ve yavaş yavaş yukarı tırmanmaya başladık. Şanlı Göztepe taraftarı uzun yoldan geldi. Galibiyetle geri dönmeleri bizi mutlu etti. Şanlı Göztepe camiasına 3 puan hayırlı olsun."
Hafta içi kupa maçı oynayacaklarını hatırlatan Özkayımoğlu, Bodrumspor'u yenerek ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak istediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum