1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Rizespor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Rizespor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 26. haftasında sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

A+A-

Hasan Fehmi Demir
RİZE (İHA) - 
Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetimindeki antrenman toplu ve topsuz koordinasyon çalışmalarıyla başladı ve bire bir ve ikiye iki atak varyasyonları içeren hücum çalışmasıyla devam etti.

rz2-129.jpg

Antrenmanın ikinci bölümde ise dar alanda çift kale taktik çalışıldı.

rz1-144.jpg

FENERBAHÇE CEPHESİ

Fenerbahçe, Rizespor hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.
Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki idman; ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. İki grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla süren idman, dar alanda yapılan çift kale maçın ardından; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.
Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, bugün Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla maçın oynanacağı kente hareket edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum