1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor Fener'e bileniyor
Rizespor Fener'e bileniyor

Rizespor Fener'e bileniyor

Çaykur Rizespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını kendi tesislerindeki çalışmalarıyla devam ettiriyor.

A+A-

Lige verilen arayı Ankara'da kamp yaparak geçiren Çaykur Rizesporlu futbolcular, 1 günlük tatilin ardından Rize'de biraraya gelerek Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Saffet Susiç nezaretinde Çaykur Rizespor Tesisleri'nde tam kadro halinde yaklaşık 2 saat süren bir çalışma yapan futbolcuların hayli moralli oldukları gözlendi. İdmanda sakatlıkları süren Altan ve Leandro doktor kontrolünde düz koşu yaptı.

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Çaykur Rizesporlu futbolcu Zafer, maça iyi hazırlandıklarını belirterek, "İnşallah burada en iyi şekilde hazırlandıktan sonra hafta sonu İstanbul'a gideceğiz. Takımın son durumu iyi. Sakatlarımız var. Bu nedenle bazı arkadaşlarımız Ankara'ya da gelemedi. Sakatlıklar düzelince bir sorunumuz kalmayacak" dedi.
Emrah ise milli takım maçları nedeniyle lige verilen arayı çok çalışarak iyi değerlendirdiklerini kaydederek, "Ankara kampı, forma giyme şansı bulamayan arkadaşlarımız için büyük bir şans oldu. Hocamızın da takımı tanıması açısından iyi oldu. Önümüzde şimdi Fenerbahçe maçı var. Fenerbahçe büyük bir takım. Zor bir maç olacak ama bizim için kaybedilecek bir şey yok. Hedefimiz önce bir puan, sonra üç puan almak" diye konuştu.
Sakatlığı süren Altan da karşılaşmada forma giyip giymeyeceğinin belli olmadığını dile getirerek, "Bugün düz koşuyla başlıyorum. İnşallah maç saatine kadar sakatlığım düzelir. O zaman da hocam bana şans verirse en iyi şekilde değerlendiririm" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız