1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor gelecekten umutlu
Rizespor gelecekten umutlu

Rizespor gelecekten umutlu

Rizespor Genel Sekreteri Erdal Hoşver, kulübün gideniyle kalanıyla tek vücut olup yeniden Süper Lig'e döneceğini söyledi.

A+A-

Çaykur Rizespor Genel Sekreteri Erdal Hoşver, yönetim kurulundan istifa eden isimlere bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

İstifa edenlerin Rizespor'a desteğe devam edeceklerine inançlarının tam olduğunu belirten Hoşver, “Tecrübelerinden her zaman faydalanacağız. Yönetim Kurulu olarak asli görevimiz olan icraatlarımıza başladık ve Teknik direktör Metin Diyadin'le resmi sözleşme imzaladık. İnşallah güzel işlere imza atacağız” dedi.

İmzalar Cuma günü
Şuana kadar anlaşmaya varılan futbolculara Cuma günü imza töreni düzenlenecek.

Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre kulüp binasında saat 13.30'da prensip anlaşmasına varılan futbolcular resmi mukaveleye imza atacaklar ve düzenlenecek törenle basın önüne çıkacaklar.

Buna göre Sakaryaspor'dan Erman Ergin, Orduspor'dan Uğur Akdemir, Boluspor'dan Ömer Ateş, Malatyaspor'dan Serdar Samatyalı ve Giresunspor'dan Ali Sakal Rizesporlu olacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum