1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Rizespor Gençler'e hazır
Rizespor Gençler'e hazır

Rizespor Gençler'e hazır

Gençlerbirliği ile karşılaşacak Rizespor hazırlıklarını sürdürüyor. Başkanı A. Kadir Çakır, bir stoper alacaklarını, ama bunun Kürşat olmayacağını söyledi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT 
Çaykur Rizespor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü. Çaykur Rizespor'un yeni tesislerinde Teknik Direktör Samet Aybaba nezaretinde yapılan antrenmanı Kulüp Başkanı Abdulkadir Çakır ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.


Kulüp Başkanı Abdulkadir Çakır, antrenman sırasında yaptığı açıklamada, Galatasaray mağlubiyetini unuttuklarını belirterek, "Takım yeni tesislerde çalışmalarına devam ediyor. Gayet iyiler. Morallerinde sıkıntı yok. Galatasaray maçını unutmuş durumdayız. Gençlerbirliği maçına kesin galibiyet için çıkacağız. Galip geleceğimize inanıyoruz" diye konuştu. Başkan Çakır, yeni bir stoper transfer edeceklerini, ancak bu oyuncunun Kürşad olmayacağını kaydetti.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Başkan Çakır, "Taraftarımız Galatasaray mağlubiyetini kafalarına takmasınlar. O maçı unutsunlar. Kesinlikle 12. adam olarak taraftarımızı tribünlere bekliyoruz. Bu maç kendi sahamızdaki ilk maçımız olacağı için bizim açımızdan çok önemli. Taraftarımızı maça bekliyoruz. Onları mahcup etmeyecek bir futbol ortaya koyacağız" diye konuştu.

Bu arada Teknik Direktörör Samet Aybaba'nın ceza alması için hakkında rapor hazırladığı Anderson ile ilgili raporu yönetim kuruluna sunmadığı öğrenildi. Aybaba'nın hazırladığı raporu bugün Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleşecek olan yönetim kurulu toplantısında gündeme getirmesi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız