1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor Gerede'de hazırlanıyor
Rizespor Gerede'de hazırlanıyor

Rizespor Gerede'de hazırlanıyor

Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'nun Gerede ilçesinde Teknik Direktör Samet Aybaba gözetiminde günde çift idmanla sürdürüyor.

A+A-

Teknik Direktör Samet Aybaba, çalışmaların güzel gittiğini belirterek, yeni oluşturdukları kadroyla gelecek sezon hedeflerinin ilk 10 içerisinde yer almak olduğunu söyledi. Aybaba, "Kadroda revizyona gittik. Kadroyu oluşturmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz sezon kadromuzda bulunan 22 futbolcuyla yollarımızı ayırdık. Uyumlu bir çalışma ortamı sağlayarak, lige hazır olmayı düşünüyoruz. Futbolcularımın istekli oluşu beni çok mutlu ediyor. Gelecek yıl bambaşka bir Çaykur Rizespor izlettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Takıma iyi transferler yapıldığını ve Rizespor'un iddialı bir takım haline geldiğini ifade eden Aybaba, "Geri dörtlünün arka tarafı ile stopere ihtiyacımız var. Bu iki bölgeye futbolcu aldıktan sonra transferi kapatacağız. Aldığımız oyuncuların uyumları ve istekli çalışmaları gelecek sezon için sevindirici. Yeniden takım oluşturduğumuz için zaman zaman zorluklar da yaşayacağız. Ancak bunu birlik ve beraberlik içinde aşacağız" dedi.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum