1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor görev dağılımı yaptı
Rizespor görev dağılımı yaptı

Rizespor görev dağılımı yaptı

Çaykur Rizespor'da, yeni yönetim kurulu görev dağılımını yaptı. Başkan A.Kadir Çakır yeni görevler ve transferler hakkında bilgi verdi.

A+A-

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden Kulüp başkanı Abdulkadir Çakır, pazar günü gerçekleştirdikleri olağanüstü kongrenin ardından, Bolu Gerede'de, futbol takımının kamp yaptığı otelde toplanan yeni yönetim kurulunun görev dağılımı yaptığını belirtti.
Çakır, yönetim kurulu toplantısında, Ekrem Yüce'yi 2. Başkan, Yılmaz Zehiroğlu'nu Futbol Şube Sorumlusu, Muhammet San'ı Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Aykut Ferah'ı Basın Sözcüsü ve Osman Kaptan ile Ömer Faruk Ofluoğlu'nu da asbaşkan olarak görevlendirdiklerini söyledi.

Teknik direktör Samet Aybaba ile bir görüşme yaptıklarını da ifade eden Çakır, ''Kendisiyle takımın son durumunu ve yapılması gereken transferleri konuştuk. Gelecek sezonda çok iyi bir grafik yakalamak istiyoruz. Bunun için hocamızın bizden istediği transferleri gerçekleştirmek için çaba sarf ediyoruz'' dedi.
Çakır, Brezilya Seri B takımlarından Ituana'da forma giyen Leandro Rodriguez ve Nascimento Ribeiro'nun transfer edilmesi için çalışmaların tamamlandığını, her konuda kulüpleri ve futbolcular ile anlaşmaya varıldığını kaydederek, birkaç gün içerisinde resmi sözleşmenin imzalanacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum