1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor, Göztepe maçının ertelenmesini istedi; TFF karar verdi
Rizespor, Göztepe maçının ertelenmesini istedi; TFF karar verdi

Rizespor, Göztepe maçının ertelenmesini istedi; TFF karar verdi

Kulüp Başkanı Hasan Kartal: "Yoğun kar yağışının ardından uçak seferlerinin iptal edilmesi nedeniyle TFF'ye maçın ertelenmesi için başvuruda bulunduk"

A+A-

Çaykur Rizespor Kulübü, uçak seferlerinin kar yağışı nedeniyle iptal edilmesinin ardından Süper Lig'in 21. haftasında yarın deplasmanda oynayacakları Göztepe maçının ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvuruda bulundu.

Kulüp Başkanı Hasan Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah saatlerinden itibaren takımın İzmir'e gitmek için Mehmet Cengiz Tesisleri'nde hazır beklediğini ancak elverişsiz hava koşulları nedeniyle uçuşun gerçekleşemediğini, hava yolu şirketlerinin son olarak uçuşların karşılıklı iptal edildiğini kendilerine bildirdiğini söyledi.

Kartal, "Yoğun kar yağışının ardından uçak seferlerinin iptal edilmesi nedeniyle TFF'ye maçın ertelenmesi için başvuruda bulunduk. Yetkililer ile yapılan son görüşmede ertelenmesi için olumlu görüş bildirdiler. Maçın ertelendiğini söyleyebiliriz. Resmi yazıyı bekliyoruz." diye konuştu.

HABER GÜNCELLEME

- Süper Lig'in 21. Haftasında 10 Şubat Pazartesi günü oynanması planlanan Göztepe-Çaykur Rizespor müsabakası, Rizespor kafilesinin İzmir'e ulaşamaması nedeniyle ertelendi.

Doğu Karadeniz Bölgesinde geçtiğimiz günlerde başlayan ve kısmı zamanda halen devam eden yoğun kar yağışı dolayısıyla Çaykur Rizespor kafilesi, Trabzon ve çevre havalimanlarındaki uçuşların iptal olması sebebiyle İzmir'e ulaşamadı.

Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada olumsuz hava koşulları dolayısıyla Çaykur Rizespor kafilesinin İzmir'e ulaşamaması nedeniyle maçın ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

TFF'den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Süper Lig'in 21. Haftasında 10 Şubat Pazartesi günü oynanması planlanan Göztepe-Çaykur Rizespor müsabakası, tüm hafta sonu boyunca ülkenin Kuzey ve Doğu bölgelerini etkisi altına alan olumsuz hava şartlarından dolayı Trabzon ve çevre havalimanlarındaki uçuşların iptal olması, Çaykur Rizespor kafilesinin de İzmir'e ulaşamaması nedeniyle ertelendi."

Karşılaşmanın oynanacağı tarih Futbol Federasyonu tarafından daha sonra kamuoyuna duyurulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum