1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor Hatay'da mağlup bitirdi
Rizespor Hatay'da mağlup bitirdi

Rizespor Hatay'da mağlup bitirdi

Ligin son haftasında Hatay'a konuk olan Rizespor maçtan 2-0 mağlup ayrıldı

A+A-

Hüseyin Kar - Veli Gürgah
MERSİN (İHA) -
Süper Lig’in 38. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti. Alınan galibiyetle ligde kalan Hatayspor'lu futbolcular, taraftarlarıyla birlikte büyük sevinç yaşadı.

rz1-155.jpg

Maçtan dakikalar (İlk yarı)
4. dakikada Kamil Ahmet Çörekçi ceza sahası dışından kaleye sert bir şut gönderdi. Kaleci Tarık'tan dönen topu Dele-Bashiru tamamladı. 1-0
5. dakikada soldan çizgiye kadar inen Minchev'in ceza sahasına ortasında Mumamer Sarıkaya'nın vuruşunda top üstten auta gitti.
13. dakikada Ömer Faruk Beyaz'ın ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Tarık topu tokatlayarak uzaklaştırdı.
16. dakikada orta sahadan kazandığı topla ceza sahasına sokulan Stranberg'in vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
34. dakikada soldan Dele-Bashiru'nun ortasında arka tarafta topla buluşan Ömer Faruk Beyaz'ın vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

rz2-140.jpg

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)
57. dakikada soldan Cemali'nin ortasında ceza sahası içinde Stranberg'in kafa şutunda top ağlarla buluştu. 2-0.
73. dakikada Cemali'nin kullandığı taç atışında topla buluşan Dele-Bashiru'nun ceza sahası içinde vuruşunda, kaleci Tarık meşin yuvarlağı kornere çeldi.
90+2. dakikada Alikulov'un ceza saahsı içinden sert şutunda kaleci Erce son dakikada topu kornere çeldi.

rz3-133.jpg

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Anıl Usta
Hatayspor: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Kilama, Burak Yılmaz, Cemali Sertel (Oğuzhan Matur dk. 87), Massanga, Görkem Sağlam (Hodzic dk. 79), Boudjemaa, Dele-Bashiru, Ömer Faruk Beyaz (Dadashov dk. 73), Strandberg (Halil Dervişoğlu dk. 79)
Yedekler: Bekaj, Abdulkadir Parmak, Kerim Alıcı, Ali Yıldız, Cengiz Demir, Engin Can Aksoy
Teknik Direktör: Özhan Pulat
Çaykur Rizespor: Tarık Çetin, Muhammet Taha (Eray Korkmaz dk. 81), Hojer (Halil İbrahim Pehlivan dk. 62), Seyfettin Anıl Yaşar, Alikulov, Mithat Pala, Shelvey (Faye dk. 56), Muammer Sarıkaya (Güvenç Usta dk. 81), Olawoyin, Minchev (Atilla Mocsi dk. 81), Gaich
Yedekler: Canberk Yurdakul, Azubuike, Oumar, Diouf, Eray Korkmaz, Habil Özbakır, Efe Tecimer
Teknik Direktör: İlhan Palut
Goller: Dele-Bashiru (dk.4), Stranberg (dk. 57) (Hatayspor)

hocalar-036.jpg

MAÇIN ARDINDAN

lhan Palut: "Bugün Hatayspor daha hazır bir görüntü verdi"
Süper Lig'in son haftasında Atakaş Hatayspor'a 2-0 mağlup olan Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü İlhan Palut, Hatayspor'un bugün sahada daha hazır bir görüntü verdiğini belirterek, "Daha hedefe kilitlenmiş bir görüntü verdi ve kazandılar. Onları tebrik ediyorum" dedi.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, ligin son maçının bir çok takım için çok kritik bir hafta olduğunu belirterek, "Biz de biliyorsunuz çok iyi götürdüğümüz bir sezonu Avrupa iddiasını uzun süre sürdürebildiğimiz bir sezonu, bir önceki periyottaki 3 maçta maalesef kırılma anları, son dakika golleriyle bir şekilde uzaklaştık. Ve bugünkü maça geldik. Bugün de iyi mücadele etmek istiyorduk. Birçok eksiğimiz vardı takımda. Ama ona rağmen sahaya sürdüğüm oyuncular elinden geleni yaptılar. Bazen motivasyonu böyle durumlarda 'en top' haline ulaştırmakta zorlanıyoruz takım olarak, teknik adam olarak. Bugün de Hatayspor daha hazır bir görüntü verdi. Daha hedefe kilitlenmiş bir görüntü verdi ve kazandılar. Onları tebrik ediyorum. Bir sezon bitti. Galatasaray'ı kutluyorum. Küme düşen takımlara da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Oyuncularıma da bir sezon gösterdikleri mücadeleden dolayı, daha iyisini yapabilir miydik? Kesinlikle evet. Teşekkür ediyorum" dedi.

rz4-099.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız