1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor hazırlık maçında 1-1 berabere
Rizespor hazırlık maçında 1-1 berabere

Rizespor hazırlık maçında 1-1 berabere

Rizespor, Gürcistan Erovnuli Lig’i ekiplerinden Dinamo Batumi ile bugün Mehmet Cengiz Tesislerinde hazırlık maçına çıktı...

A+A-

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig’e verilen arada Rizespor, Gürcistan Erovnuli Lig’i ekiplerinden Dinamo Batumi ile bugün Mehmet Cengiz Tesislerinde hazırlık maçı yaptı.

Çaykur Rizespor, karşılaşmaya Tarık, Orhan, Abarhoun, Talbi, Burak, Vetrih, Dıomande, Barış,Yan Sasse, De Pauw, Scepovic, on biriyle çıktı.

rzspr-004.jpg

İkinci yarının çeşitli dakikalarında yapılan değişikliklerle,  Zafer, Yusuf, Attamah, Dimitrios, Moroziuk, Eren, Muhamemet, oyuna dahil olan isimler oldu.

Mücadelenin 7. dakikasında Flamarion ile öne geçen konuk ekibin golüne 68. Dakikada Vetrih karşılık verdi. Maçta başka gol olmayınca takımlar sahadan 1-1 berabere ayrıldı.

Ülkelerinin Milli Takımlarında bulunan; Dario, Gökhan, Samudio, Oğuz Kağan ile sakatlıkları devam eden; El Kabir, Umar ile  tedavileri sürdürülen; Atakan, Abdullah, Oğulcan ve Boldrin hazırlık maçı kadrosunda yer almadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız