1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor ışığı gördü
Rizespor ışığı gördü

Rizespor ışığı gördü

Rizespor'a Malatya galibiyeti ilaç gibi geldi. Şimdi artık yeni hedefler konuşuluyor...

A+A-

Ç.Rizespor Bank Asya 1. ligdeki kötü gidişine son vermenin sevincini yaşıyor.

İkinci yarıda oynadığı 5 maçı kaybeden ve bununla da kâbus dolu günler geçiren yeşil-mavililer artık geleceğe umutla bakıyor.

İkinci sınavında Malatyaspor'u deplasmanda deviren Rizespor'un teknik direktörü Raşit Çetiner, bu galibiyetle birlikte güven sorununu aştıklarını söyledi.

İki ince hat üzerinde olan iki takımın maçında kazanan taraf olduklarını belirten Çetiner, “Centilmence bir oyun oldu. Benim futbolcularım çok daha iyi mücadele etti. Genelde oyunun hâkimi olup rakibe alan bırakmadılar ve maçı kazandılar." şeklinde konuştu. 

Eksiklerimiz Çoktu
Kendini çok iyi hissettiğinin de altını çizen Raşit Çetiner, “Futbolcularım çok uzun zamandır unuttukları duygu ile dolayısıyla da puanla tekrar tanıştılar. Kendi kalitelerini ortaya çıkaracak maçlar yaklaşıyor. Ben şuna inanıyorum, futbolcularım bu şekilde mücadele ettikleri zaman kendi kaliteleri onları layık olduğu yere getirecektir” dedi.

Bundan sonra kendilerine lazım gelen ne varsa onu yapacaklarını da kaydeden Çetiner, “Her maça kazanmak için çıkacağız. Son maçlarda 4–5 tane eksiğimiz vardı. Malatya' ya da eksikle gitmiştik. Şimdi diğer futbolcularım da kendilerini hazır hissedecekler. İşin içine beyinleri ve yürekleri ile girecekler. Rekabet olacak ve rekabetin olduğu yerde de kalite olacak” şeklinde konuştu.

Takım Ruhu Oluştu
Rizespor'un bundan sonra çok farklı bir takım olacağını da ifade eden Teknik Direktör Raşit Çetiner, “Takımım bundan sonra kendine layık olduğu oyunu oynayacak, mücadeleyi de edecek. İleride mum gibi yanan bir ışık var onu ampul haline getirmek için ne lazımsa yapacağız. Ben takımın başına gelmeden Boluspor maçını izledim. Erken gol atıp erkenden iki tane gol yenildi. Diyarbakır maçında da yenilen golden sonra oyuncularım demoralize olmuştu. Bu maçlardan sonra ben oyuncularıma şunu söyledim. 'Hayatınızda hiç mağlup durumdayken oyunu çevirmediniz mi? Futbol hayatınızda takımınızı hiç mağlup durumdan galip duruma getirmediniz mi? Onlar da Malatya'da takım ruhunu sahaya yansıttılar ve çıkışa geçtik” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum