1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor, Ismael Diomande'yi kadrosuna kattı
Rizespor, Ismael Diomande'yi kadrosuna kattı

Rizespor, Ismael Diomande'yi kadrosuna kattı

Rizespor, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Caen'de forma giyen Fildişi Sahilli futbolcu Ismael Diamande'yi 2 yıllığına kadrosuna kattı.

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Fildişi Sahilli futbolcu İsmael Diomande ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İstanbul'da sağlık kontrolünden geçen 26 yaşındaki ön libero oyuncusu, ardından Rize'ye geldi. Diomande için Çaykur Didi Stadı toplantı odasında imza töreni düzenlendi.

ism1-001.jpg

Çaykur Rizespor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Haydar Er, burada yaptığı konuşmada, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Fransa'da oynayan İsmael Diomande'nin takıma katıldığını ifade eden Er, "Kendisiyle 2 yıllık bir sözleşme imzaladık. Bize önemli katkıları olacağına inanıyoruz. Türkiye'yi ve Rize'yi araştırdığını ve burayı tercih ettiği söyledi. Hayırlı olsun." diye konuştu. 

ismail_01.jpg

İsmael Diomande ise Rize'de olmaktan çok mutlu olduğunu belirtti.

ism2-001.jpg

Rize'ye gelişinin en önemli etkenleri arasında arkadaşları ile konuşmaları olduğunu vurgulayan Diomande, şunları kaydetti: "Burada oynayan Viera ile arkadaşız. Viera ve Drogba haricinde birkaç futbolcu ile daha konuştum. Çaykur Rizespor'da oynayan Viera ve Galatasaray'da oynayan Didier Drogba, Türkiye'deki atmosferden ve taraftarların güzelliğinden bahsettiler. Bunlar benim için çok güzel şeyler oldu. Fildişi Sahili A Milli takımında olduğum için az tatil yaptım ve çok antrenman yaptım. Buraya hazır bir şekilde geldim. Birçok takımdan transfer teklifi vardı. Ben ve ailem Müslüman. Böyle güzel bir ülkede daha rahat edebileceğimi düşündüm. Türkiye'den de birçok takımdan teklif geldi ama teknik direktörümüzle konuştuktan sonra Rize'ye gelme konusunda kesin kararımı verdim."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız