1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor kaldığı yerden devam
Rizespor kaldığı yerden devam

Rizespor kaldığı yerden devam

Rizespor Yönetim Kurulu bugün Rize’de Kulüp Başkanı A.Kadir Çakır başkanlığında olağanüstü bir toplantı yaptı. İşte toplantıda alınan kararlar:

A+A-

ÇAKIR:
“ŞEREFİMİ ORTAYA KOYDUM”
Ç.Rizespor kulüp başkanı Kadir Çakır tesislerde düzenlediği basın toplantısında yeniden süper lige çıkacaklarını söyleyerek “Bu takım benim şerefim ve namusumdur. Gelecek sezon yeniden süper lige çıkacaktır” diye konuştu.

Kadir Çakır, süper ligden düşmenin en büyük faturasının yönetime ait olduğunu tekrarlayarak “Yönetim kurulumuzla yaptığımız görüşmede olağanüstü kongre kararı çıkmadı. Gerek de yok. Zaten 4 aylık bir yönetim. 4 ayın sorumluluğu bize aittir. En büyük pay da bana aittir. Süper lige çıkmak için yeniden kolları sıvadık. Bu benim namus borcumdur” dedi.

“İSTİFA YOK, YAPILANMA VAR”
Başkan Kadir Çakır yönetimden istifa eden olmadığını belirterek “Kimseden istifa istemedim veya istifa eden yok. Bu takımı aldığımız yere yeniden taşıyacağız. Burada tek haklı taraftarımızdır. Onlara diyecek lafımız yok. Şurada iki maçımız var. Onları da şerefimizle alıp önümüze bakacağız. Bazı gazetelerde veya sitelerde emanetçi başkan olduğum yazılmakta. Ben emanetçi değilim, kongre ile geldim. Yönetimde 2 maç sonrası yeniden görev dağılımı yapacağım. İstifa yok, yeniden yapılanma olacak” şeklinde konuştu.

“TEKNİK DİREKTÖR İŞİ TAMAM”
Sözleşmesi hala devam eden yeni bir hocayla anlaştıklarını söyleyen Çakır, “Şu an sözleşmesi var. Onun için isim açıklayamayız. Takım içindeki futbolcuların listesini kendisine verdik. Gidecek veya kalacak oyuncular ona bağlı. Victoria Türk vatandaşı olacak. Onun dışında iki yabancı daha tutacağız” dedi.

“KOLEJ TAKIMI OLACAĞIZ”
Ç.Rizespor Kulüp Başkanı Kadir Çakır kolej takımı hüviyetine gireceklerini de sözlerine ekleyerek, “Çok koşan, mücadele eden yüreğini ortaya koyan, savaşan bir takım istiyorum. Yönetim olarak iç hesaplarımızı yaptık. Artık kuralına göre oyun oynayacağız. Süper ligde 3 maçımızı hakem hataları ile kaybettik. Şimdi bahanelere sığınmıyoruz ama artık kurala göre oyun olacak. Rizespor'un sadece 7-8 haftalık maç primleri ile yabancılara iki aylık maaş borcu var. Başka kimseye borcumuz yok” diye konuştu.

YENİ TEKNİK ADAM METİN DİYADİN
Eskişehirspor'dan Sergen ile tartışması sonunda ayrılan Metin Diyadin'in Rizespor'un yeni teknik direktörü olduğu, 31 Mayıs'a kadar sözleşmesi bulunduğu için de isminin resmen açıklanmadığı bildirildi. Rizespor'da yeniden yapılanmaya gidecek olan Diyadin'in, futbol şube sorumlusundan takım listesini istediği öğrenildi. (MUSTAFA BAYRAK)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum