1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor Kalpar'a da ders oldu!
Rizespor Kalpar'a da ders oldu!

Rizespor Kalpar'a da ders oldu!

Rizespor'un Kayseri Erciyes'e 4-0 yenilmesinin ardından konuşan Hüseyin Kalpar, "Yıllardr, böyle bir sahneyle karşılaşmadım" dedi.

A+A-

Bank Asya 1. Lig'de Kayseri Erciyesspor kendi sahasında Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar alınan mağlubiyetten büyük dersler çıkaracaklarını belirterek, "Bugün buraya iyi sonuç alacağımız inancı içerisinde gelmiştik, fakat yanılmışız. Gerçekten takım bugün çok kötüydü. Takımımı tanıyamadım. Futbolda bunlarda var. Ben uzun yıllardan beri, böyle bir sahneyle karşı karşıya kalmadım. Kayseri Erciyesspor 4 net gol attı. Hiçbir şekilde hiçbir zaman bahane etmedim, yine etmiyorum. Hava sıcaktı ama bunların hiçbiri bir şey getirmez. Bu gibi maçlarda çok büyük dersler alarak yolumuzu alabiliriz. Bu bize çok büyük bir ders olsun" diye konuştu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz ise, çok önemli bir müsabakadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "Oyunculara disiplini bozmamayı, maçı kazanmayı, arzuyu ve sonuna kadar mücadeleyi aşıladım. İyi bir galibiyet aldık. Bu sadece bir galibiyet ve sadece kazanılmış 3 puan var. Önümüzün açılması açısından güzel bir skordu. Bank Asya takımı olduğumuzu ispat ettik. Bundan sonrada aynı heyecanla Kayseri Erciyesspor'u çok iyi yere getirebiliriz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum