1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZESPOR KAMP İÇİN ANTALYA'DA TOPLANDI
RİZESPOR KAMP İÇİN ANTALYA'DA TOPLANDI

RİZESPOR KAMP İÇİN ANTALYA'DA TOPLANDI

Süper Lig ekiplerinden Ç. Rizespor sezon arası kampı için Antalya’da toplandı.

A+A-

9 Mart'ta Antalya'da kampa çekilen Yeşil-Mavili ekip, kampın ikinci gününü Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde üç antrenman yaparak geçirdi.

Asya Kupası 2015 Irak Milli Takımı kadrosunda yer alan Ali Adnan, Afrika Uluslar Kupası 2015 Kamerun Milli Takımında yer alan Leonard Kweuke ve yine Afrika Uluslar Kupası 2015 Fildişi Sahili Milli Takımında bulunan Ousmane Viera, kamp kadrosunda yer almadı.

Öte yandan sakatlıkları sebebiyle Filip Holosko, Murat Duruer ve Godfrey Oboabona fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Cuma günü özel arabasıyla maddi hasarlı trafik kazası geçiren Sercan Kaya, kampa katılarak akşamki antrenmanda takımdan ayrı düz koşu yaptı 

Ç. Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı açıklamada “Takımımız 6 günlük dinlenmenin ardından devre arası hazırlık kampı için 9 Ocak Cuma günü Antalya Belek’te toplandı” dedi.

Takımın taktiksel ve fiziksel kapasitesini geliştirmeye çalışacakları kamp döneminin 24 Ocak’a kadar süreceğini belirten Ferah, “Teknik kadromuzun ve transfer komitemizin kararları doğrultusunda bize fayda sağlayacak mevkilere gerekli takviyeleri yapmayı planlıyoruz. 24 Ocak Cumartesi gününe kadar kamp çalışmalarını Antalya’da sürdürecek olan takımımız; sonrasında 17. haftada karşılaşacağı Galatasaray maçı için İstanbul’a geçecek. İkinci yarıya yoğun maç temposuyla başlayacak takımımız 20 gün gibi kısa bir sürede lig ve kupa olmak üzere 7 maç yapacak.” diye konuştu.

Öte yandan Ferah, Cuma günü gizli buzlanma nedeniyle kaza yapan ve sevindirici şekilde yaralanmadan kurtulan Ç. Rizesporlu oyuncu Sercan Kaya’ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız