1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor kemer sıkma kararı aldı!
Rizespor kemer sıkma kararı aldı!

Rizespor kemer sıkma kararı aldı!

Çaykur Rizespor yönetimi, iç ve dış transferde kemer sıkma kararı aldı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çaykur Rizespor Yatırım A.Ş İcra Kurulu Başkanı Ulvi Süvarioğlu, aldıkları kararı tavizsiz uygulayacaklarını belirterek, "Geçtiğimiz yıl bulunduğumuz ligin çok üstünde paralar harcayarak transferler gerçekleştirdik. Ancak bizim yarımız kadar para harcamayan takımların Süper Lig'e ve play off'a çıktığını gördük. Demek ki her şey parayla çözülmüyor. Rizespor'un sokağa atacak 25 kuruşu bile yok. Bu yıl yönetim kurulu olarak farklı bir transfer politikası uygulamaya karar verdik. Hocamızın isteği doğrultusunda iç transferlerimiz ile görüşerek tekliflerimizi sunduk. Bazıları ile anlaştık. Bazıları ile anlaşamadık" diye konuştu.

İki haftadır iç transfer çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Süvarioğlu "Önümüzdeki hafta ise dış transfer görüşmelerine başlayacağız. Yeni transfer politikamız doğrultusunda Emrullah, Mesut, Mahmut ve Mehmet Şen ile anlaşma sağladık. Takımda kalmasını arzu ettiğimiz Serdar, Ali Saka, Çağrı ve Murat Ocak ile ise görüşmelerimiz sürüyor. Riberio ile yurda döndüğünde görüşeceğiz. Bunların dışında hocamızın bizden istedeği 16 dış transfer var. Önümüzdeki hafta bu isimler de şekillenecek. Bu sezon takımın 3'te 2'sini yenilemiş olacağız" dedi.

Ulvi Süvarioğlu, geçtiğimiz yıldan kalan alacaklarından dolayı bazı futbolcuların Futbol Federasyonu'na başvurduğunu hatırlatarak, "Engin, Fahri, Murat Uluç, Şadi, Ahmet, Ömer, Uğur ve Erman Ergin geçtiğimiz yıldan kalan alacaklarından dolayı federasyona başvurdu. Bu futbolcularla hukuksal mücadelemizi sürdüreceğiz. Hiçbir oyuncu Çaykur Rizespor camiasından büyük değildir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum