1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor Kızılcahamam'a gitti
Rizespor Kızılcahamam'a gitti

Rizespor Kızılcahamam'a gitti

Rizespor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 2. etap kampı için Kızılcahamam'a gitti. 10 günlük kampta 3 hazırlık maçı oynanacak.

A+A-

Hazırlık dönemi içerisinde oynayacakları maçların, takımın son durumunu görme adına çok önemli olduğunu ifade eden Rizespor Basın Sözcüsü Şükrü Cevahir, ''23 Temmuz'da yapılacak Cornerspor Futbol Turnuvası kapsamında Çanakkale Dardanelspor, Giresunspor ve Mersin İdmanyurdu ile hazırlık maçı yapacağız. Bu maçlar rakiplerimiz karşısında son durumumuzu belirleme adına çok önemli. Kızılcahamam kampı sonrası hazırlayacağımız raporla kendi içimizde değerlendirmemizi yapacağız'' dedi.

Cevahir, 3. etap kampının 1-10 Ağustos tarihleri arasında İzmit Kartepe'de gerçekleşeceğini belirterek, ''Kartepe kampında da yoğun bir hazırlık dönemi geçireceğiz. Bank Asya 1. Ligi'nde güçlü rakiplerimizden Altay, Giresunspor ve Adanaspor ile hazırlık maçları yapacağız. Bu maçlar bize lige başlamadan takımla ilgili son verileri verecek. Kartepe kampı sonrası kalan sürede eksik yönlerimizi gidererek lige tam olarak hazır girmek istiyoruz'' diye konuştu.

İç transferde Mehmet Şen ve Özgür Volkan Yıldırım'a yeni sözleşme teklif ettiklerini kaydeden Cevahir, şöyle devam etti: ''Her iki futbolcuyla yeniden anlaşmaya vardık ve yeni sözleşme üzerinden anlaşma imzaladık. Aynı teklifimizi kaleci Ferhat Odabaşı'na sunmuştuk. Ancak kendisi bize net fikrini bildirmedi. Biz de kendisine iki gün izin verdik. Kızılcahamam kampına katılmayacak. İki gün içerisinde gerekli görüşmelerinin ardından bize kararını bildirecek. Eğer bizim istediğimiz şartlarda uzlaşamazsak karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırabiliriz.''

Cevahir, Ferhat ile yolların ayrılması durumunda kaleci arayışlarının olacağını sözlerine ekledi.

Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-mavili ekibin Galatasaray'ın kadrosunda düşünmediği Mehmet Güven ve Özgürcan için girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız