1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor lige bambaşka girecek
Rizespor lige bambaşka girecek

Rizespor lige bambaşka girecek

Rizespor Kaptanı Kürşat, “Yeni hocamız bize hava getirdi. Herkes çok iyi çalışıyor. Lige bambaşka bir takım olarak gireceğiz” dedi

A+A-

Çaykur rizespor'un kaptanı Kürşat Duymuş, Bank Asya 1. Liginde taraftarların çok farklı bir Rizespor izleyeceğini iddia etti.

Tecrübeli futbolcu Metin Diyadin'in göreve gelmesiyle takımın adeta kabuk değiştirdiklerini söyledi.

Kürşat, “Yeni hocamız takıma hava getirdi. Oyuncuların çalışma şevki çok arttı. Herkes idmanlarda üst düzey çalışıyor. Böyle giderse gidecektir de lige bambaşka bir takım olarak gireceğiz” dedi.

Sorumluluklarımızı Biliyoruz
Süper Lig'den düşerek taraftarları çok üzdüklerini, yeniden geri dönüp herkesi sevindirmek istediklerini de ifade eden Kürşat, “Taraftarlarımızdan tek isteğimiz her şartta bizi desteklemeleri. İyi bir kadromuz var. Takımdaki tüm arkadaşlarım sorumluluklarının bilincindeler. Bu da hedefimize ulaşmakta çok büyük etken olacak. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Rizespor 1. Lig'de fırtınalar estirecek.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum