1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor Mısırlı Saied'i aldı
Rizespor Mısırlı Saied'i aldı

Rizespor Mısırlı Saied'i aldı

Rizespor Mısırlı futbolcu İbrahim Saied'i renklerine bağladı. Mısır'ın Zamalek takımında forma giyen İbrahim Saied ile 3 yıllık anlaşma yapıldı.

A+A-

Yeşil-Mavili takım Zamelek takımının defans oyuncusu İbrahim Saied’i transfer etti. Mısır’lı defans oyuncusu İbrahim Saied ile Antalya’da 3 yıllık sözleşme imzalandı, Sion’un golcüsü, Sanel Kuljik’in menajeri bugün İstanbul’da olacak. K.Erciyesspor’lu Cenk ve Emre Toraman için temaslar sıklaştırıldı.
Gece Operasyonu
Ç.Rizespor’da büyük bir transfer harekatı başladı. Brezilyalı Tuto, ve Arjantinli Delorte’de hayal kırıklığı yaşayan yeşil-mavili takım bu kez işi sıkı tutarak düşündüğü yerli ve yabancı futbolcuları bir an önce renklerine bağlamak için taarruza geçti. Transfer çalışmalarını sıklaştıran yeşil-mavili takımda Çalımbay’ın Tjikuzu’nun yerine ısrarla alınmasını istediği Mısır’ın Zemelek takımında forma giyen defans oyuncusu İbrahim Saied dün gece transferi bitirilerek sabah Antalya kampına getirildi. Akşam saatlerinde de Asbaşkan Yılmaz Zehiroğlu’nun katıldığı törende oyuncuya 3 yıllık sözleşmeye imza attırıldı.
Agresif Futbolcu
27 yaşındaki İbrahim Saied 23 kez Mısır milli takımının formasını giydi ve 2 gol attı. Zamelek ve Mısır milli takımında stoper olarak oynayan Saied agresif yapısıyla dikkat çeken bir futbolcu. Rizespor’un Mısırlı ikinci oyuncusu olan Saied Başhir ile birlikte Zamalek takımında uzun yıllar birlikte oynadılar. Bu sezon başında İngiltere’nin Premier League takımlarından Shaffileld’inde Saied’e transfer teklifinde bulunmuştu ancak bazı nedenlerden dolayı İngiltere’ye transferi gerçekleşmemişti. Rizespor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Mısırlı, oyuncu Türkiye’ ye geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek Bashir’in yakın arkadaşı olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız