1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor moralsiz başladı
Rizespor moralsiz başladı

Rizespor moralsiz başladı

Bir hafta içerisinde üç mağlubiyet almanın moral bozukluğunu yaşayan Rizespor, Karabükspor maçının hazırlıklarına moralsiz başladı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Rizespor, Karabük maçı hazırlıklarına kendi tesislerindeki çalışmayla başladı.

Teknik Direktör Oktay Çevik nezaretinde çalışan futbolcuların morallerinin bozuk olduğu gözlendi.

Çevik idman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplarken, Orduspor maçından sonra yaşanan taraftar protestolarına değinerek, "Bir haftada ligde ve kupada 3 mağlubiyet aldık. Son derece de kötü oynadık ve yetersiz kaldık. Böylesine yenilgiler bizim gibi taraftarımız ve camiamızla birlikte tez canlı olup hep başarıyı isteyenler için yara açar. Bu yengiler elbette çok mantıklı olarak karşılanmadı ve protesto gördük. Eleştiriler ve protestolara en küçük bir kırgınlığımız olmaz. Baskılara dayanamıyorsan bu mesleği yapmayacaksın. Biz bu baskıları kaldırabilecek tecrübeye sahibiz ve zorlukların üstesinden gelecek yaşta ve çaptayız. Hayatımız boyunca nice olumsuzluklarla karşılaştık. Ama unutulmamalıdır ki bu takım 10 maçta 21 puan toplamıştır" şeklinde konuştu.

Kalan 5 maçta 15 puan olduğuna dikkat çeken Oktay Çevik, "Rizespor'un bireysel büyük yetenekleri yoktur. Kötü giden bir maçı tek başına çevirecek oyuncu var ama şuanda o formda oyuncu yok. Hep beraber takım oyunu oynadığımız zaman etkili oluyoruz. Ben teknik direktörüm. Şu bu yetersiz diye bir mazeretin arkasına asla sığınmıyorum. Ben sorun üreten değil, sorunları çözecek pozisyondayım. Sorun var ve bunları çözeceğiz. Teknik kadro olarak bir kararsızlığımız bulunmuyor. Takımla teknik heyet arasında bir problemde yaşamıyoruz. Rizespor olarak bizim oyunsal eksiklerimiz ve o günkü maç performansımızda sıkıntılarımız var. Bunları da gidereceğiz. Başarısız niçin takımlarda niçin böyle oldu diye cevabı olmayan sorular sorulur" dedi.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Hasan ise yaptığı açıklamada, "Bu takımı buralara getiren oyuncular olarak zirveye getirecek olan yine biziz. İlk 10 maçta 21 puan toplayıp averajla 2. sırada yer alan bizdik. Ligde üst üste iki maç kaybettik diye bunun çöküntüsü içine asla girmeyeceğiz" dedi.

Evren ise, "Taraftarımıza iyi ve kötü sonuçlar yaşattık. Peş peşe kaybettiğimiz maçlar için üzgünüz ama bunların telafisinin olduğunun da unutulmaması gerek. Geçen sezon Diyarbakırspor'da böyle pozisyondaydı. Oyuncular olarak kendi öz eleştirimizi yapıyoruz. Şimdi önümüzde Karabük maçı var. Orduspor gelip Rizespor'u yeniyorsa bizde gidip rakibimizi yeneceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum