1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı
Rizespor, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı

Rizespor, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 6. haftasında 23 Eylül Cumartesi günü sahasında EMS Yapı Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

A+A-

RİZE (AA) - Yeşil-mavililer, bir günlük aranın ardından Mehmet Cengiz Tesisleri'nde çalışma gerçekleştirdi.
Futbolcular, teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki antrenmanda pas çalışması yaptı.
Antrenman, yarı sahada gerçekleştirilen taktik mücadelesinin ardından tamamlandı.
Rize temsilcisi, maçın hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

hhhh-001.jpg

Süper Lig’in 6. haftasında, 23 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak Çaykur Rizespor – EMS Yapı Sivasspor maçı biletleri satışa çıktı.
 

BİLET FIYATLARI
Vip A/B: 600 ₺
Maraton: 200 ₺
Kapalı Dağ: 150 ₺
Kapalı Deniz: 150 ₺
Kale Arkaları: 100 ₺
Misafir: 130 ₺
 
Rizespor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ev Sahibi takım biletleri, Misafir takım logolu Passolig Kartlar hariç tüm Passolig kartlar ile satın alabilecektir. Misafir takım logolu kartlar sadece misafir takım tribünden bilet satın alabileceklerdir. Bilet transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır. Engelli biletleri karşılaşmanın satışa çıkmasıyla birlikte  Passolig Stadyum gişelerinden tanımlanacaktır. Kapı açılış saatlerine Emniyet Güçleri karar vermektedir. Aksi bir durum olmadığı taktirde maç saatinden 2 saat önce kapılar açılır. 7 yaş ve üzeri herkes bilete tabidir. Bilet satış limiti kişi başı 5 olup alınacak her bilet için TCKN girilmesi zorunludur."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum