1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizespor Sumudica ile anlaştığını duyurdu
Rizespor Sumudica ile anlaştığını duyurdu

Rizespor Sumudica ile anlaştığını duyurdu

Çaykur Rizespor, Rumen teknik adam Marius Sumudica ile 1.5 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı. Transfer çalışmaları kapsamında ise orta sahaya takviye geldi.

A+A-

Rizespor, Rumen teknik adam Marius Sumudica ile 1.5 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.
Rizespor, geçtiğimiz hafta Gaziantep FK'daki görevinden ayrılan Sumudica ile anlaşmaya vardı. Karadeniz ekibinden yapılan açıklamada, “Başkan vekilimiz Ali Zeki Saruhan ile bir araya gelen Romanyalı teknik adam Marius Ninel Sumudica ile 2021-2022 futbol sezonu sonuna kadar anlaşmaya varıldı. Yeni teknik direktörümüz Sumudica; 26 Ocak Salı günü başkanımız Hasan Kartal’ın katılımıyla Rize’de düzenlenecek imza töreni ile kendisini yeşil-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak. Marius Ninel Sumudica’ya kulübümüze hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

ORTA SAHAYA TAKVİYE

Çaykur Rizespor, 30 yaşındaki futbolcu Damjan Dokovic ile 1 buçuk yıllığına anlaştı.

Devre arasın transfer çalışmalarını sürdüren Rizespor, kadrosunu Dokovic ile güçlendirdi. Karadeniz ekibi, Romanya’nın Liga 1 ekiplerinden CFR Cluj'da forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Damjan Dokovic ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum