1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor taraftarının sabrı taştı
Rizespor taraftarının sabrı taştı

Rizespor taraftarının sabrı taştı

Rizesporlu taraftarlar, ilk kez Adanaspor maçında Teknik Direktör Mehmet Şansal'a küfrederek, Şansal ve Rizespor yönetimini istifaya çağırdılar.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Bank Asya 1. Lig'in 20. haftasında Çaykur Rizespor'un kendi evinde oynadığı Adanaspor maçında galibiyet alamaması taraftarın sabrını taşırdı.

Çaykur Rizespor'un art arda 10. haftada da galibiyet elde edememesi, galibiyete susayan taraftarını çileden çıkardı. Maç sonrası Çaykur Rizespor Tesisleri'nin önünde toplanan taraftarlar tesislere giren futbolcuları yuhaladı. Kızgın taraftarları Kulüp Başkanı Metin Kalkavan da sakinleştiremedi.
26957
Maç sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Şansal, kendisine küfredilmesine üzüldüğünü belirterek, "Çaykur Rizespor haftalardır ivme kaybediyor. Bu kaybın nedenleri masaya oturulur konuşulur anlaşılır. Ama ben başka bir şeye üzüldüm. Bu takımın teknik direktörünün adı Mehmet de olabilir. Başka bir şey de olabilir. Bu Rizespor'un teknik adamıdır. Küfürle, kafirle bu iş olacaksa iş başka mecralara gider. Ben bu üzüntümü belirtmek istiyorum. Son derece üzüntülüyüz. Bundan sonra gelecek her şeyi de göğüsleyebiliriz. Yarın bir toplantımız olacak. Orada Rizespor'un menfaatine ne gerekiyorsa bunun kararları alınacaktır" şeklinde konuştu.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Halil ise yaptığı açıklamada kötü gidişatı düzelteceklerini belirterek, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Adanaspor'un 10 maçtır yenilmeyen bir serüveni var. Onu kırmak için takım olarak gerçekten iyi mücadele ettik. Ama olmayınca olmuyor. On maçtır gelmeyen bir galibiyet var. Ama bunu yine biz düzelteceğiz" dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç ise yaptığı açıklamada, "Rakibimiz için ilk altıya girme yolunda çok önemli bir maçtı. Bunun bilincinde oynadık. Son şanslarını değerlendiren bir takım olarak bu derece agresif olmalarını bekliyorduk. Aslında Rizespor oyuna iyi de başladı. Ama bizim daha fazla pozisyonumuz var" diye konuştu.

Adanaspor kaptanı İlyas da açıklamasında, "Maç ortada geçti diyebiliriz. Rize'nin bulunduğu konum itibari ile mutlaka kazanması gereken bir maçtı. Biz de şampiyonluk hedefleri olan bir takım için içeride ve dışarıda bu maçlardan mutlak galip gelme parolası ile yola çıkmıştık" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum