1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor telafi peşinde
Rizespor telafi peşinde

Rizespor telafi peşinde

Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez: "Kaybettiğimiz 2 puanı Samsun deplasmanında telafi etmek istiyoruz"

A+A-

Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, geçen hafta alınan beraberliğin ardından bu hafta oynayacakları Samsunspor maçında 2 puanın telafisini yapmak istediklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Çaykur Rizespor'da Samsunspor maçının hazırlıkları başladı. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan idman öncesinde Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, önemli mesajlar verdi.

Üzülmez, geçtiğimiz hafta kaybettikleri 2 puanı telafi etmek istediklerini belirterek, "Ligin 2. yarısında sahamızda oynadığımız Altınordu ve Elazığspor maçlarından kayıp ettiğimiz 5 puan var. İçeride kaybettiklerimizi deplasman maçlarında telafi etmek istiyoruz. Şimdi önümüzde zorlu bir Samsun deplasmanı var. Rakibin ligdeki sıralamasına baktığımızda onlar da kazanmak için her şeyini ortaya koyacak. Teknik direktör değişikliği onlara pozitif yönde katkı sağlama çalışacaktır" dedi.

Geçtiğimiz hafta oynanan Tetiş Yapı Elazığspor maçını yorumlayan Üzülmez, öz eleştiri yaptıklarını belirterek, "Öne geçtiğimiz maçta ikinci golü bulamadığımızdan rakibin direnci artıyor. Bununla da skoru koruma içgüdüsü ile defansif oynamaya başladık. Özellikle Elazığspor maçının ikinci yarısında oynadığımız oyunun öz eleştirisini yapıyoruz" diye konuştu.

Ligin uzun bir maraton olduğunu ifade eden Üzülmez, Çaykur Rizespor’un hedeflerinin belli olduğunu söyledi. Üzülmez sözlerine şu şekilde devam etti: "Rizespor olarak bizim hedefimiz, yolumuz ve düşüncelerimiz belli. Bu düşünceler doğrultusunda evimizde kaybettiğimiz 2 puanı Samsunspor maçında telafi edeceğiz. Tabi oyuncularımın da saha içerisinde göstereceği dirençli futbolla beraber yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Bir haftada 3 maç yaptık. Dolayısıyla takımda bir revizyon yapabilirim. Sakatlardan dolayı da orta sahada sıkıntı yaşadık. Samsunspor maçında revizyon içinde olabiliriz. Geniş ve alternatif bir kadroya sahibiz. Rotasyon olabilir."

Hakemlerle ilgili çok fazla olumsuz söylemlerde bulunmamaya çalıştığına dikkat çeken İbrahim Üzülmez, "Rizespor üstünde bir algı var ve bizim bunu yıkmamız gerekiyor. Elazığspor maçının son dakikasında Lincoln’a verilmeye bir faul ve hemen arkasından gelen penaltı golü. Faul verilseydi maç biterdi. Dolayısıyla bu algıyı yıkmamız gerekiyor. Kamuoyunda Rizespor’a karşı yanlış intibalar var. Biz emeğimiz, anlımızın akı, namusumuz ve şerefimizle şampiyon olmak istiyoruz. Son 3-4 haftaya baktığımızda hakemlerin bize karşı iyimser olduğunu söyleyemem" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum