1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizespor tesislerine yıkım kararı!
Rizespor tesislerine yıkım kararı!

Rizespor tesislerine yıkım kararı!

Rizespor'un Gündoğdu'da yapımına başlanılan yeni tesis binası, gerekli yasal izinlerin alınmadığı gerekçesiyle durduruldu.

A+A-

Göktürk FIRAT - Çaykur Rizespor'un Rize'nin Gündoğdu Beldesi'nde başlanılan yeni tesis binası için Gündoğdu Belediyesi tarafından durdurma ve yıkım kararı alındı. Gündoğdu Belediye Başkanı Kerim Kasap, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, önümüzdeki günlerde usulen yapılacak yeni bir ihale ile çalışmaların yeniden başlayacağını söyledi. Yıkım kararı alındığını ancak bunun uygulanmayacağını kaydeden Kasap, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da isteği doğrultusunda belediye sınırlarımız içerisinde bulunan 45 dönümlük arazide Çaykur Rizespor'un yeni tesis binası çalışmalarına başlanıldı. Çalışmayla ilgili şikayetler ve suç duyuruları oldu. Belediye olarak suçlu duruma düştük. Biz de suçlu durumdan kurtulmak için belediye meclisi kararıyla çalışmaları durdurduk ve yıkım kararı aldık. Arazinin satışı için de ihale açtık. Ama yıkım yapmayacağız. Yapılacak usulen bir ihale ile olayı hukuksal çerçeveye oturtacağız. Çalışmalar önümüzdeki günlerde yine devam edecek" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum