1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor Trabzon'u bekliyor
Rizespor Trabzon'u bekliyor

Rizespor Trabzon'u bekliyor

Ç. Rizespor Başkanı Abdulkadir Çakır, Trabzonspor ile sahalarında yapacakları maçı kazanarak yeniden çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

A+A-

 Çakır, ligin ikinci yarısında oynadıkları Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarında puan alamadıklarını belirterek, ''Ligin ilk yarısının son 5 maçında yakaladığımız havadan uzaklaştık. İkinci yarıdaki karşılaşmalarda bize yakışmayan sonuçlar aldık. İki karşılaşmayı da farklı kaybederek taraftarlarımızı üzdük'' dedi.
Trabzonspor ile çok zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını ifade eden Çakır, ''Trabzonspor da sportif başarı anlamında zor günler geçiriyor. Biz de ikinci yarıya çok kötü bir başlangıç yaptık. Bu anlamda her iki takımın da kazanmak istediği zor bir karşılaşma olacak. İki kardeş kulübün mücadelesinin oldukça çekişmeli geçeceğini düşünüyoruz. Biz sahamızda oynama avantajını kullanarak, Trabzonspor maçını kazanıp yeniden çıkışa geçmek istiyoruz'' diye konuştu.
Bu maçta önce galip gelenin dostluk olacağını kaydeden Çakır, şöyle devam etti:
''Son yıllarda Trabzonspor ve Çaykur Rizespor taraftarları arasında futbol sahalarında ender görülen dostluklar var. Maçın skoru ne olursa olsun her iki takımı da alkışlarla destekliyorlar. Bu karşılaşma da aynı olacak. Maçı Trabzonsporlu dostlarımızla birlikte izleyeceğiz. Sonuç ne olursa olsun kazanan her zamanki gibi Karadeniz ve spor dostluğu olacak.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum