1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor transferde ince eleyip sık dokuyor
Rizespor transferde ince eleyip sık dokuyor

Rizespor transferde ince eleyip sık dokuyor

Rizespor Ramazan Sal için yeniden atağa kalkarken Fatih Yiğen için beklemeye başladı. Zeki Korkmaz’a ise engel çıktı

A+A-

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor 2 futbolcu daha alıp transferi kapatacak. Fahri Tatan’dan sonra Ramazan Durdu’yu almasına rağmen transfer konusunda henüz taraftarını memnun edemeyen Yeşil-Mavililer, 3 isim üstünde duruyor. Öncelikle defansa takviye düşünen Karadeniz ekibi, Bursaspor’dan Ramazan Sal için yeniden harekete geçti. Teknik Direktör, Hüseyin Kalpar’ın “İyi bir takımımız var. Takviyelerle güçlendik ancak defansa da bir oyuncu aldığımız takdirde şampiyonluk şansımız çok fazla olur” sözüyle harekete geçen yönetim Ramazan Sal ile görüşmelere yeniden başladı.

Sıkı pazarlık
Yeşil-Mavililer, ilk yarının sona ermesinden sonra teklif yaptığı ancak olumsuz cevap aldığı Ramazan Sal’a yeni bir teklifte bulundu. Rizespor tecrübeli savunma oyuncusunu renklerine bağlama adına Bursaspor ile görüşüp olumlu cevap alırken Ramazan’a da sezon sonuna kadar 160 bin TL para teklif etti. Bursaspor’un bonservis bedeliyle bırakmayı hedeflediği Ramazan’ın Rizespor’dan 225 bin TL istediği öğrenildi. Transfer komitesi bu rakamı aşağıya indirmek için görüşmeye devam ediyor. Sal’ın transferinin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor. Rizespor’un listesinde bulunan bir başka futbolcu olan Denizlispor’dan Fatih Yiğen için ise 20 Ocak tarihi beklenecek. 

Engel çıkarttılar
Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’ın listesinde olup özellikle istediği futbolculardan olan Fatih Yiğen alacaklarından dolayı sözleşmesini tek taraflı feshettirmek için Futbol Federasyonuna başvurmuştu. Ç.Rizespor transfer etmek istediği futbolculardan biri olan İstanbul Büyükşehir Belediye’den Zeki Korkmaz için de temaslarını sürdürüyor. Bu oyuncuyu renklerine katmak için siyasileri de devreye sokmasına rağmen bazı engellerle karşılaşıldı. Zeki ile yapılan görüşmelerde olumu gelişmeler yaşanmasına rağmen devreye giren bazı kişiler transfere engel çıkarttı. Rizespor’un ise son koz olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı devreye sokması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum