1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZESPOR YENİ SEZONU AÇIYOR
RİZESPOR YENİ SEZONU AÇIYOR

RİZESPOR YENİ SEZONU AÇIYOR

Bank Asya 1. Lig’de gelecek sezon zirve mücadelesi verecek olan Yeşil-Mavililer, sezon hazırlıklarının startını bugün verecek.

A+A-

Çaykur Rizespor’da yeni sezon hazırlıkları bugün başlıyor. Dünden itibaren Rize’ye gelmeye başlayan Yeşil-Mavili oyuncular bugün Mehmet Cengiz tesislerinde ilk antrenmanını yapacak. Rizespor’lu futbolcular bu hafta boyuncu guruplar halinde sağlık kontrolünden geçecek.

Eski futbolcuları ve yeni transferleri ile birlikte yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Ümit Kayıhan nezaretinde başlayacak olan Ç.Rizespor’un kendi tesislerindeki ilk etap hazırlıkları 21 Temmuz’da sona erecek. Yeşil-Mavililer 22 Temmuz’da ikinci etap hazırlıkları için İsparta Davraz’a gidecek ve 6 Ağustos’a kadar hazırlıklarına devam edecek. Rizespor sezon hazırlıklarının son etabını Rize’de gerçekleştirerek lige hazırlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum