1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor yönetimi şampiyonluk istemiyor mu?
Rizespor yönetimi şampiyonluk istemiyor mu?

Rizespor yönetimi şampiyonluk istemiyor mu?

Rizespor'un 81. mali kurulunda konuşan başkan yardımcısı Halim Mete, "yönetim şampiyonluk istemiyor" sözlerine cevap verdi.

A+A-

Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 81. Mali Olağan Genel Kurulu, Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Toplantıya Çaykur Rizespor Kulübü Başkan Yardımcısı Halim Mete, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı (DOKAP) Ekrem Yüce, belediye başkanları, sivil toplum örgütleri başkanları ve dernek üyeleri katıldı. Rahatsızlığı sebebiyle başkan Metin Kalkavan genel kurul toplantısına katılamadı.

Açılış konuşmasını yapan Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Halim Mete, “Dört yıl önce derneğimiz spor kulübünü Rize Yatırım A.Ş'ne devretti. Kulüp devrinden sonra derneğimizin amacı Rize’de ki amatör sporların gelişimini sağlamaktı. Derneğimiz bu dört yılda maalesef çok bir iş yapamadı. Bunun yanında kulübümüz de Rizesporluları ve Rizelileri sevindiren başarıları yakalayamadı. Dernek olarak, amatör sporlarında bisiklet, hentbol, yüzme gibi hiç bir yerde yokuz. Çünkü Çaykur Rizespor’un şampiyonluğuna hedefledik. Aslında yeterli spor tesislerimizde yoktu. Rize Yatırım A.Ş. olarak stadyumu hazırlayıp hizmete sunduk. Ama kapalı spor salonunu yer konusunda sorunları olması ile maalesef bitirilemedi. Ama şu an da hummalı bir çalışma içindeyiz. Bu tesisimizde en geç 2014’ün ortasında Rize’ye kazandıracağız. Olimpik yüzme havuzunun bitmesiyle Rize’nin yüzme ile ilgili bir branş çıkartıp mücadele etmesini sağlamalıyız. Hemen yanında yer alacak kapalı spor salonu ile de hentbol, basketbol ve güreşte de iyi bir yere gelmemiz gerekiyor” dedi.

"Yönetim şampiyon olmak istemiyor söylentilerine üzülüyorum" diyen Halim Mete, Rizespor’a Türkiye’nin en önemli teknik direktörünü transfer ettiklerini belirterek, “Takıma gerekli transferler yapıldı. Mustafa Denizli’nin takıma gelmesiyle kulüpte bir çok değişiklik oldu. Bunlardan bazıları ise artık önüne gelen demeç veremiyor. Kulübün basın sözcüsü ve teknik direktörümüz Mustafa Denizli gerekli açıklamalarda bulunuyor. Kulüpte artık kalmak yok, herkes merkezdeki mahallelerde bulunan evlere taşındı. Tesislerimizin etrafı kapatıldı. Bununla takımın antrenman yaparken dış etkenlerden etkilenmemesi sağlandı. Bunun gibi bir çok radikal değişiklikler yapıldı” diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında mali raporlar okunarak, yönetim kurulu ve denetleme kurulu ibra edilmesiyle toplantı sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum