1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor zorlu Ankara virajında
Rizespor zorlu Ankara virajında

Rizespor zorlu Ankara virajında

Kümede kalma anlamında evinde yarın Ankaragücü takımını ağırlayacak olan Rizespor'da alarm verildi. İlçelerden de taraftar desteği bekleniyor.

A+A-

Rizespor ile Ankaragücü, yarın Süper Lig tarihinde 20. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 19 maçta konuk ekibin 9-6 üstünlüğü bulunurken 4 maçta berabere bitti.
Çaykur Rizespor ile Ankaragücü'nün daha önce oynadığı 19 maç sonunda galibiyetlerde başkent temsilcisinin 9-6 üstünlüğü bulunuyor. İki ekip arasında oynanan 4 maç ise beraberlikle sona erdi. Ankaragücü rakip kaleye 27 gol atarken, Çaykur Rizespor rakibine 19 golle karşılık verdi. İki takımın oynadığı en gollü maçlarda 3 defa 5 gol atıldı. Ankaragücü, rakibini bir kez 4-1 yenerken, iki takım birbirlerini bir kez de 3-2 mağlup etti. İki ekip arasında en farklı galibiyeti ise 2000-2001 sezonunda rakibine
4-0 mağlup eden Ankaragücü kazandı. Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında Rize'de oynanan karşılaşmalarda ise Karadeniz temsilcisinin 6-2 üstünlüğü bulunuyor. İki ekibin Rize'de oynadığı 1 maç ise berabere bitti. Çaykur Rizespor sahasında rakibine 13 gol atarken, Ankaragücü 6 golle rakibine karşılık verdi. İki ekibin sezonun ilk yarısında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmasında ise rakibi Çaykur Rizespor'u Bebbe'nin 2 golüyle 2-0 mağlup eden Ankaragücü gülen taraf oldu.
Rize Atatürk Stadı'nda saat 15.30'da oynanacak karşılaşmayı Fırat Aydınus, Bülent Gökçü ve Alpaslan Dedeş hakem üçlüsü yönetecek.
Çaykur Rizespor ‘da zorlu Ankaracügü maçı öncesi sakatlığı bulunan Tolga haricinde eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Ç.Rizespor’un bu maça muhtemel şu 11'le çıkması bekleniyor.
Zdravkov-Cem Baki,Yasin,Bashir,Vıctoria-Emrah,Ergin,İbrahim Said,Altan-Zafer Anderson

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız