1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizespor'a 2 adet Petrol Ofisi!
Rizespor'a 2 adet Petrol Ofisi!

Rizespor'a 2 adet Petrol Ofisi!

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yeni yapılan iki petrol ofisinin kulübe gelir getirmesi amacıyla Çaykur Rizespor’a devredildiğini söyledi.

A+A-

Başkan Halil Bakırcı, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği’nde düzenlediği basın toplantısında Sahil Camii arkasında ve yeni stadyumun yanında yapılan Petrol Ofisi’ne ait iki akaryakıt istasyonunun bir dizi girişimler sonucu Rizespor kulübüne devredildiğini söyledi.

Bakırcı, Çaykur Rizespor kulübünün kira ödemeden iki akaryakıt istasyonunu işleteceğini ve kulübe gelir elde edeceğini belirterek “Biz her zaman tesis ve alt yapıları bitirsek bu iş kendiliğinden yürür demiştik. Kulübümüz tesis ve yeni stadyuma kavuştu. Şimdi de yaptığımız girişimler sonucu Çaykur Rizespor’a iki tane akaryakıt istasyonu kazandırdık. Bugün itibariyle işletme ruhsatları dahil olmak üzere iki akaryakıt istasyonunu kulübümüze kazandırmış olduk. Çaykur Rizespor kira ödemeden petrol ofisine ait olan yeri işletecektir. Türkiye’de akaryakıt işleten ikinci bir kulüp daha olmadığını biliyorum. Rizespor’a gelir getirecek bu gelişme ilimize hayırlı olsun. Burada Petrol Ofisi’ne ve hemşerimiz İşadamı Aydın Doğan’a teşekkür ediyorum. Rizespor’a sabit gelir getirecek iş yerlerini oluşturmamız gerekiyor. Bu konuda HES santrallerini de düşünmemiz gerekiyor. Rizespor’a ciddi gelir getirecek kalemler olması şart. Benim gönlüm kulübe bir de HES kazandırmaktır.” dedi.

Bakırcı, “Rizespor’un sportif başarısızlığından bütün herkes gibi biz de memnun değiliz. Ancak kümede kalma gibi bir problemimiz olmaz. Gaziantep maçını da alabilmiş olsaydık belki Play Off şansımız olacaktı. Ama şimdi bu iş zorlaştı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum