1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'a İstanbul'da kamp
Rizespor'a İstanbul'da kamp

Rizespor'a İstanbul'da kamp

Çaykur Rizespor Süper Lig'de kalması yolunda son engel olan Sakaryaspor maçı için İstanbul'da kampa girecek.

A+A-

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Sakaryaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Yeşil Mavililer'de teknik direktör Rıza Çalımbay, ligin son maçı olan Sakaryaspor maçı hazırlıklarını İstanbul Akyazı Kuzguncuk Termal Otel'de sürdüreceklerini söyledi. Sakaryaspor maçının son maçları olduğunu ve kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Çalımbay "Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. 3 puan alarak ligde kalmak istiyoruz. Hepimiz bunun bilincindeyiz ve kazanacak güçteyiz” dedi.

Takımda Ergin dışında cezalı oyuncu olmadığını belirten Çalımbay "Hafif sakatlıkları olan oyuncularımız var ancak önemli bir sorun yok. Hakem hataları ile zor durumda kaldık. Ligde kalmayı çoktan garantilemiştik Hele oynadığımız 4 maçı hayatım boyunca unutmam mümkün değil” diye konuştu.
Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu ise Sakarya'ya çıkartma yapacaklarını söyledi. Sakaryaspor maçını mutlak kazanmak zorunda olduklarını belirten Çalımbay "Artık 34 haftalık maratonda son 90 dakikamızı oynayacağız. Bu 90 dakikada tüm gücümüzü sahaya yansıtarak mutlaka 3 puan almamız gerekiyor. Tüm camia olarak bunun bilincindeyiz ve kazanacağımıza inanıyorum. Takım olarak hazırız. Ligde kalmanın son haftaya kalması takımlar üzerinde büyük etki yaptı. Ancak biz başaracak güçteyiz" şeklinde konuştu.

Rize ve İstanbul'dan Sakarya'ya otobüs kaldıracaklarını ifade eden Zehiroğlu "Rize'den 20 dolayında otobüs Sakarya'ya gidecek. Yaklaşık 20 bin taraftarımızla Sakarya'da olacağız. Bunun yanında İstanbul'dan Rizeliler Sakarya'ya gelecek ve bu maçta takımın yanında yer alacaklar. Stresli ve zorlu bir maç. Kazanan biz olacağız” dedi.
Çaykur Rizespor'un başarılı file bekçisi Zdravkov ise 10 yıldır Türkiye'de futbol oynadığını hatırlatarak "Hayatımın en stresli günlerini yaşıyorum. Önümüzde Sakaryaspor maçı var. Bu maçı kazanarak rahat bir nefes almak istiyoruz. Tüm konsantremizi bu maça verdik. Hiçbir şey düşünemiyoruz. Sakarya maçını bitirdikten sonra karayolu ile memleketim Bulgaristan'a gideceğim. Teklif gelirse düşüneceğim. Ben Rize'de mutluyum” diye konuştu.

Başkan Bakırcı'dan maç çağrısı
Cumartesi günü saat 16.30’da Sakarya’da oynanacak karşılaşmada Çaykur Rizespor’u desteklemek için Rizelileri maça çağıran Başkan Bakırcı; “Çaykur Rizespor lig boyunca ciddi haksızlıklara uğradı. Bunun camia olarak farkındayız. Gerek yöneticiler, gerek futbolcular gerekse hocamız sabır ve sükûnetle buraya kadar geldi. Sakaryaspor’un bir iddiası yoktur. Ümit ediyorum ki Çaykur Rizespor Sakarya’dan galibiyetle dönüp tüm Rizelileri sevindirecektir.
İlimizden Sakarya’ya birçok kuruluş tarafından maç için araç kaldırılacaktır. Tüm dünyadaki Rizelileri ilimizin takımını desteklemeleri için Sakarya’ya bekliyorum. Bu manevi görevimizdir.
Takımımızın galibiyetine destek vermek için Sakarya’yı futbol adına yeniden fetih etmeliyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum