1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZESPOR'A MUSTAFA DENİZLİ KAMUFLAJI!
RİZESPOR'A MUSTAFA DENİZLİ KAMUFLAJI!

RİZESPOR'A MUSTAFA DENİZLİ KAMUFLAJI!

Rizespor'da teknik direktör Denizli’nin talimatı ile tesislerdeki idman sahalarının çevresinde 3 bin 900 metre kare boyutunda dev bir perde çekildi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli’nin talimatı ile Mehmet Cengzi Tesisleri'ndeki idman sahalarının çevresinde 3 bin 900 metre kare boyutunda dev bir perde çekildi.

Rizespor’da yönetim kurulu tarafından futbol alanındaki çalışmalarda tek yetkili ilan edilen başarılı teknik adam Mustafa Denizli kulüp içerinde aldığı kararlarla dikkat çekiyor.

perde1.jpg

Denizli, Karadeniz Sahil Yolu’nun Gündoğdu geçişinde yol kenarında bulunan tesisteki çalışmalarda gizliliğin korunabilmesi için ilginç bir karar aldı.

Denizli geçtiğimiz günlerde, iki sahadan oluşan 650 metre genişliğindeki alanın çevresini 6 metre yükseklikte perde ile kapatılması talimatı verdi.

perde2.jpg

Saha çevresinde perdeleme çalışmaları devam ederken şu ana kadar sahanın deniz tarafına bakan kısmı tamamen kapatıldı.

İki hafta içerisinde sahanın tamamen perdelenerek dışarısı ile görsel bağlantısı kesilmiş olacak.

Bu çalışmanın yaklaşık maliyetinin 100 bin TL olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum