1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'a şampiyonluk kupası Bakan Bak'tan
Rizespor'a şampiyonluk kupası Bakan Bak'tan

Rizespor'a şampiyonluk kupası Bakan Bak'tan

1. Lig 2017-2018 Şampiyonu Çaykur Rizespor sahasında şampiyonluğu kutladı.Rizespor takımına şampiyonluk kupasını Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak taktim etti

A+A-

1. Lig 2017-2018 Şampiyonu Çaykur Rizespor, kupasını ligin son haftasında oynadığı Gazişehir Gaziantep maçının ardından aldı. 

samp1-002.jpg

Ligin bitmesine bir hafta kala oynadığı Ümraniyespor maçında Süper Lig’e şampiyon olarak çıkmayı garantileyen Çaykur Rizespor kupasını aldı.

Ligin son haftasında evinde Gazişehir Gaziantep ile oynayan Çaykur Rizespor için maç sonrası kupa töreni düzenlendi. Şampiyon takımın teknik kadrosu ve futbolcuları sahaya çağrıldı. Madalyaların taktimi sonrasında şampiyonluk kupası Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı ve TFF Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Baltacı tarafından verildi. 

Tören sonrasında Çaykur Rizespor camiası stadyumda şampiyonluk turu atarken, taraftarlar tulum eşliğinde horon oynadı. 

samp4-002.jpg

samp3-002.jpg

samp2-002.jpg

samp5.jpg

samp6.jpg

samp7.jpg

samp8.jpg

samp9.jpg

samp10.jpg

samp11.jpg

samp12.jpg

samp13.jpg

samp14.jpg

samp15.jpg

samp16.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum