1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'a sürpriz Başkan
Rizespor'a sürpriz Başkan

Rizespor'a sürpriz Başkan

Rizespor 74. Olağanüstü Kongresinde daha önce adaylıklarını açıklayan Hakan Kalkavan ve Cengiz Şafak çekildi. Kongrede sürpriz bir liste çıktı.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Ç.Rizespor kulüp başkanını belirleyecek 74. olağanüstü kongrede Hakan Kalkavan ile Cengiz Şafak'ın listelerinin yarışması bekleniyordu. Ancak kongrede son dakika şoku yaşandı. Hakan Kalkavan kongre salonuna dahi gelmezken Cengiz Şafak, Ekrem Cengiz'in ricasıyla adaylıktan çekildi. Çaykur Rizespor'un 74. Olağanüstü Kongresi'ne A.Kadir Çakır tarafından hazırlanan sürpriz tek liste ile girildi.

Rize Valisi Kasım Esen, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce ile çok sayıda davetli ve sporsever'in katıldığı kongrede ilk konuşmayı yapan eski kulüp başkanı Ekrem Cengiz, anlaşma sağlanarak tek listeyle kongreye gitmekten memnun kaldığını söyledi.
Ekrem Cengiz, yorulduğu için ayrılmak zorunda kaldığını belirterek, "Zamansız olarak düşünebilirsiniz. Bu kararımı aile içinde de çok tartıştık. Ama ben çok yoruldum. Ayrılmak zorundaydım. Rizespor bu değişikliklere alışmak zorundadır. Yönetim kurulumuz görevine devam ediyor. Ben onlara destek vermeye devam edeceğim. Bunu anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde Başkanlığını önceki dönem Ekrem Cengiz Yönetiminde de yer alan Abdulkadir Çakır'ın yaptığı 15 kişilik yönetim kurulu listesi delegelerin oylarıyla seçildi.

Ekrem Yüce, Ömer Faruk Ofluoğlu, Muhammet San, Osman Kaptan, Hasan Morgül, Ahmet Yılmaz Zehiroğlu, Aykut Ferah, Orhan İstif, Vahap Köseoğlu, Ahmet Haşimoğlu, Kaya Yıldırım, Yaşar Yazıcı, Hüseyin Karaahmetoğlu ve Ali Çemberci'den oluşan yeni yönetimin önümüzdeki günlerde toplanarak görev dağılımı yapması bekleniyor.
Seçimlerden sonra bir teşekkür konuşması yapan yeni başkan Abdulkadir Çakır, "El ele vererek Rizespor'u ilk sıralarda tutacağız. Kesinlikle kümede kalmak gibi bir hedef ve endişeyle mücadele etmeyeceğiz. Rizespor bundan sonra zirve mücadelesi veren bir takım olacak. Önceki yönetimde transfer komitesinde olduğum için transferlerde de bir sorunumuz yok." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum