1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da 2 imza birden
Rizespor'da  2 imza birden

Rizespor'da 2 imza birden

Rizespor Kayseri Erciyesspor'un başarılı orta saha futbolcusu Emre Toraman ve Diyarbakıspor'un kalecisi Metin Aktaş'a imza attırdı.

A+A-

Çaykur Rizespor Kayseri Erciyesspor'un başarılı orta saha futbolcusu Emre Toraman'a iki yıllık, Diyarbakırspor kalecisi Metin Aktaş'a da 1 yıllık sözleşme imzalattı.
Çaykur Rizespor’un İstanbul’da bulunan tesislerine gelerek 2 yıllık sözleşmeye imza atan Toraman, Yeşil Mavili kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hakan Kalkavan'ın da hazır bulunduğu imza töreni sonrasında genç futbolcu yeni takımının forması ile poz verdi.

Daha sonra tesislere gelen Kaleci Metin Aktaş da 1 yıllık mukavele imzaladı.

Zdravkov'un futbolu bırakmasının ardından kaleci arayışlarının devam ettiğini ifade eden Kulüp Basın Sözcüsü Orhan İstif, ''Metin Aktaş, süper lig tecrübesi olan, tanıdığımız, başarılı bir kaleci. Trabzonlu olması nedeniyle Rize'ye uyum sorunu çekmeyeceğini düşündüğümüz bir isim. Metin'in transferi ile kalede yaşayacağımız problemin yüzde ellisini çözmüş olduk'' diye konuştu.

Öte yandan önümüzdeki günlerde yabancı futbolcu transferi için çalışmalara başlanacağı, Anderson’un dışındaki tüm yabancı futbolcuların gönderileceği, Teknik Direktör Samet Aybaba’nın isteği doğrultusunda yeni transferler yapılacağı duyuruldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum