1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da Başkanlık Krizi
Rizespor'da Başkanlık Krizi

Rizespor'da Başkanlık Krizi

Rizespor Kulüp Başkanı Ekrem Cengiz İstanbul'da yapılan bugünkü toplantıda ayrılık sinyalleri verdi. Cengiz 1 hafta süre istedi.

A+A-

MUSTAFA BAYRAK - Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Orhan İstif, kulüp başkanı Ekrem Cengiz'in, bir haftalık değerlendirmesinin ardından göreve devam edip etmeyeceğine karar vereceğini söyledi.
İstif, yeşil-mavili kulübün yönetim kurulunun İstanbul'da yaptığı toplantıda, Cengiz'in çok yorulduğunu söyleyerek göreve devam etmek istemediğini kendilerine ilettiğini belirtti.
 Cengiz'in bazı kişilerle görüştükten sonra son kararını vereceğini ifade eden İstif, ''Ligin ikinci yarısında yaşanan gelişmeler sonrası başkanımız Ekrem Cengiz bu yönde bazı sözler söylemişti. Kendisi bize bu fikrinden vazgeçmediğini söyledi. Bir haftalık görüşmelerin ardından göreve devam edip etmeyeceğine karar verecek'' dedi.
Başkan Cengiz'in bu kararı sonrası kulübün bir belirsizlik içerisine düşmeyeceğini ifade eden İstif, ''Başkanımız ne yönde karar verirse versin kendisi yeşil-mavili camiaya her türlü desteği vermeye devam edecektir. Kimse kulübün bir belirsizliğe sürüklendiğini, kimsesiz kalacağını düşünmesin. Biz görevimizin başındayız. Transfer çalışmalarımız devam ediyor'' diye konuştu.
Cengiz'in teknik direktör Rıza Çalımbay ile de görüşerek düşüncesini kendisine ilettiğini kaydeden İstif, şöyle devam etti:
''Hocamız ile sayın başkanımız görüşerek kendisinden takım hakkında bilgi aldı. Düşüncesini Çalımbay'a açıklayarak her şeyin gelecek hafta netleşeceğini iletti. Hocamız da bu düşüncesine saygı duydu. Birkaç gün içerisinde bize geçen sezonun bir raporunu sunacak. Biz de hocamızın bize verdiği rapor doğrultusunda ve daha önceden belirlediğimiz isimler üzerine transfer çalışmalarımızı yürüteceğiz.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum