1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da büyük forma savaşı
Rizespor'da büyük forma savaşı

Rizespor'da büyük forma savaşı

Bolu'da kamp çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor'da forma savaşı devam ediyor. Diyadin 'Çalışan formayı kapar' dedi.

A+A-

REKABET ARTTI
Çaykur Rizespor'un Bolu kampı büyük bir çekişmeye sahne oluyor. 30 kişilik kadroda Teknik Direktör Metin Diyadin'in gözüne girmek isteyenler arasındaki rekabet artarak devam ederken, Diyadin'in yaptığı, "Burada isimler değil, çalışan forma giyer. Ben kimseye forma vermem, çok isteyen, çok çalışan, bu işe inanan ve yüreğini ortaya koyan o formayı alır" şeklindeki açıklama futbolcuları daha da fazla motive etti.

Rizespor'un idmanlarında forma kapma savaşı yönetimin moralini iyice düzeltti.

KARAR BENDE
Kadroda yapılan son değişikliklerle ilgili konuşan Teknik Direktör Diyadin, "Gelen ve giden oyuncular hakkındaki tüm tasarruf bana ait. Bu konuda yönetimin olağanüstü çabası için hepsine teşekkür ederim. Futbolcu gönderirken tavırlarına da bakarız, ekonomik dengelere de. Amacımız bütün şartları bir araya getirip en iyisini ortaya çıkarmak. Süper Lig yolunda elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız