1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da derin bekleyiş sürüyor
Rizespor'da derin bekleyiş sürüyor

Rizespor'da derin bekleyiş sürüyor

İç transferde hayal kırıklığı yaşayan ve birçok futbolcuyla yollarını ayırmak zorunda kalan Rizespor, dış transferde de derin bir bekleyiş içinde.

A+A-

Çaykur Rizespor, iç transferden sonra dış transferde de sıkıntılı günler yaşıyor. İç transferde hayal kırıklığı yaşayan ve birçok futbolcuyla yollarını ayırmak zorunda kalan yeşil-mavililer dış transferde derin bir bekleyiş içinde. Ekonomik sıkıntılardan dolayı transferde sessiz kalan yeşil-mavililer öncelikle Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray’dan almayı planladığı futbolcuların durumlarını bekliyor. Rizesportif A.Ş. yönetimi, borçların tavsiyesi için çalışmalarını sürdürürken ekonomik nedenlerden dolayı transferde ince eleyip sık dokuduğundan henüz ciddi bir hamle yapmış değil.

Transfer umudunu öncelikle büyüklere bağlayan Ç.Rizespor, bu takımların ilk etap kamplarını tamamlamalarını bekliyor. Yeşil-Mavililerin Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş’tan almak istediği futbolculara hem süper ligden hem de Bank Asya’dan birçok kulübün talip olması da ayrı bir sıkıntı yaşatıyor. Ayrıca transfer listesinde olup görüşülen futbolculardan bazıları da başka kulüplere gitti. Alınacak futbolcularda önceliği gençlere veren Rizespor’da taraftar ve camia sabırsızlık içinde yeni transferleri beklerken elini çabuk tutup beklenen transferlerin bir an önce gerçekleşmesini istiyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum