1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da durmak yok
Rizespor'da durmak yok

Rizespor'da durmak yok

Salı gününden beri ağır idmanlar yapan Rizespor'da yoğun çalışma temposu ile Fenerbahçe maçı hazırlıkları devam ediyor.

A+A-

NEFES ALMAK YOK
Yeşil-Mavili ekipte Susiç, işi sıkı tutuyor
YİNE İDMAN
Çaykur Rizespor'da yoğun tempo devam ediyor. Salı gününden beri ağır idmanlar yapan Yeşil-Mavili futbolcular, adeta komando eğitimine tabi tutuldu. 3 günlük yoğun temponun ardından önceki gece Ankaraspor maçına çıkan futbolcular, dün akşama doğru da çalışmalarını yapılan bir idmanla devam ettirdi. Bu akşam Bursaspor ile karşılaşacak olan Çaşkur Rizespor'da yarın yapılacak idmanın ardından çalışmalar bu kez İstanbul'da devam edecek.

HENÜZ SAHNE ALMADIK
Ç. Rizespor'un iki yıldızı Fahri ve Cumhur'dan mesaj var...
İYİ EKİP
Çaykur Rizespor'un iki yeni transferi Fahri ve Cumhur, gelecek haftalarda çok daha iyi bir takım olacaklarını iddia ederek, "Henüz kendi yeteneklerimizi sahaya tam olarak yansıtamadık, deyim yerindeyse, henüz sahne alamadık. Ama giderek bir ekip olma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Taraftarımız merak etmesin, Çaykur Rizespor her geçen hafta daha iyi futbol sergileyecek, daha iyi sonuçlar alacak" diye konuştular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum