1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da durmak yok İZLE
Rizespor'da durmak yok İZLE

Rizespor'da durmak yok İZLE

Lige verilen bir haftalık araya rağmen çalışmalarını devam ettiren Rizespor'da Rıza Çalımbay eksiklerini tamamlamak istediklerini söyledi.

A+A-

Ligin ikinci yarısında oynadığı deplasman maçlarının tümünü kaybeden Rizespor lige verilen arada kendini bulmak istiyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, kredilerinin kalmadığını ifade ederek "Verilen bir haftalık ara çok iyi oldu. Bu arayı en iyi şekilde giderip tüm eksiklerimizi gidereceğiz. Aradan sonra sahamızda Denizlispor ile çok önemli bir maç oynayacağız. Adeta kaderimizi belirleyecek bir karşılaşma olacağından mükemmel bir şekilde hazırlanacağız" dedi. Özellikle forvette son vuruşu yapamamanın sıkıntısını çektiklerini de ifade eden teknik Direktör Rıza Çalımbay, "Kendimizi şimdiden bu kritik maça en iyi şekilde hazırlanmaya başlayacağız. Bu süreçte de taraftarımızın desteğine çok ama çok ihtiyacımız var" diye konuştu.
Ç.Rizespor'un kaptanı Altan Aksoy da, deplasman maçlarında alınan başarısız sonuçlarla ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. İkinci yarıda oynadıkları 4 deplasman maçında takımın istediği sonuçları alamadığını vurgulayan Kaptan Altan, "Bu tip dönemlerde iyi futboldan ziyade alınacak başarılı sonuçlar önemlidir. Yapıyı bilen birisi olarak dış saha maçlarında iyi mücadele etmemize rağmen puan alamadığımız gibi gol dahi atamadık. Bunun nedeni de üzerimizdeki stres. Deplasmanda kazanamamak gerilim oluşturdu" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız