1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da Gaziantep alarmı
Rizespor'da Gaziantep alarmı

Rizespor'da Gaziantep alarmı

Çaykur Rizespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı için Adana'da yaptığı çalışmanın ardından Antepe geçti.

A+A-

Yeşil-mavili ekip, Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri'nde tamamladıktan sonra karayoluyla Antep'e geçti. Çaykur Rizespor'da Anderson dışında eksik bulunmuyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, antrenman öncesi futbolcularıyla saha ortasında bir toplantı yaptı. Çalımbay, antrenmanda oyuncularına düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptırdı.
 Teknik Direktör Rıza Çalımbay, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, ligde bulundukları konum itibariyle rahat olmadıklarını, bu nedenle her maçı final havasında oynadıklarını söyledi. Çalımbay, "İki takım açısından da zor bir maç olacak. Galip gelen iyi bir avantaj yakalayacak. Ancak bu maçta galip de gelsek, mağlup da olsak herşey bitmiş değil. Biz de bulun bilincindeyiz. Her maçımıza final gözüyle bakıyoruz. Amacımız Gaziantep'ten iyi bir neticeyle ayrılmak. Şu anda takımda Anderson dışında eksik bulunmuyor. Gaziantepspor maçında kazanmak için oynayacağız" dedi.
Çaykur Rizesporlu futbolcular Altan ile Emrah da, ligde kritik bir durumda olduklarını ve Gaziantepspor maçından mutlak iyi bir neticeyle dönmek istediklerini söylediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum