1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da Hamzaoğlu gündemi değerlendirdi
Rizespor'da Hamzaoğlu gündemi değerlendirdi

Rizespor'da Hamzaoğlu gündemi değerlendirdi

Süper Lig'in 24. haftasında 6 Şubat Pazar günü Adana Demirspor'u ağırlayacak olan Rizespor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu gündemi değerlendirdi

A+A-

Hamza Hamzaoğlu'ndan Adana Demirspor maçı değerlendirmesi:

- "İnşallah Adana Demirspor maçı ile daha iyi bir Rizespor izlettireceğimizi düşünüyorum"
- "(Gedson Fernandes transferi) Yönetimimizi tebrik ediyorum. İyi bir transfer. Takımımıza güç katacaktır"

hamza3-002.jpg

Süper Lig'in 24. haftasında 6 Şubat Pazar günü Adana Demirspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, her geçen gün iyiye gitmelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "İnşallah Adana Demirspor maçı ile daha iyi bir Rizespor izlettireceğimizi düşünüyorum." dedi.

riz5-036.jpg

Hamzaoğlu, yeşil-mavili ekibin antrenmanından önce Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basın mensuplarına, milli maç arasında eksikleri tamamlama ve oyuncularla farklı çalışma imkanı bulduklarını söyledi.

Hafta sonu Adana Demirspor gibi güçlü ve iyi bir kadroya sahip takımla mücadele edeceklerini kaydeden Hamzaoğlu, "Biz de güçlü bir takımız. Oyunumuzu güçlendirdiğimizi düşünüyorum. Bazı şeyler yerine oturdu ama geliştirmemiz gereken yönlerimiz de elbette var. Her geçen gün iyiye gitmemiz bizi mutlu ediyor. İnşallah Adana Demirspor maçı ile daha iyi bir Rizespor izlettireceğimizi düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

hamza4-001.jpg

Hamzaoğlu, Gedson Fernandes'in transferinin kendisini şaşırttığını dile getirerek, "Başkanımız Gedson Fernandes transferini söyleyince duraksadım. 'Mümkün olur mu?' diye düşündüm. Takım içerisinde bir yerlere oturtmaya çalıştım. Bize güç katacağını söyledim. Yönetimimizi tebrik ediyorum. İyi bir transfer. Takımımıza güç katacaktır." ifadelerini kullandı.

Gedson Fernandes'in bu akşam geç saatlerde Rize'ye geleceğini aktaran Hamzaoğlu, "Gedson yarın takımla birlikte olacak. Hazır olduğunu biliyoruz ama durumuna bakacağız. Yarın takımla antrenmanda olacak. Durumuna göre Adana Demirspor maçında değerlendireceğiz." diye konuştu.

riz2-102.jpg

Hamzaoğlu, savunma bölgesi için alternatif oyuncularla görüşmelerin sürdüğünü belirterek, şunları kaydetti: "Semih Kaya listemizdeydi ama başka bir takımla anlaştı. Başarılar diliyorum. Ponck düşündüğümüz oyunculardan biri. Görüşmelerimiz sürüyor. Başka alternatiflerimiz de var. Görüşmeler devam ediyor. İlk yarı yükümüzü taşıyan oyuncular belliydi. Aramıza yeni katılacak oyuncularla rekabetimiz güzel bir seviyeye taşınacak. Herkes formanın değerini biliyor. Bizi bir yerlere getirecek isimlerden ziyade bu isimlerin bir takım olması, isimler bize güç katacak ama birlikte mücadele etmemiz çok daha önemli. Böyle bir takım olduk. Daha da iyi olacağız."

hamza1-003.jpg

Eren Albayrak’ın daha önce Çaykur Rizespor’da oynamasını ve takımı tanımasını avantaj olarak nitelendirdiklerini dile getiren Hamzaoğlu, “Eren de bizim beğendiğimiz takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Daha önce burada da oynaması büyük bir avantaj. Kulübü tanıyor, Rize'yi tanıyor, halkını tanıyor, buranın hedeflerini biliyor. Onunla çalışmak bizim içinde keyifli, aramızda olduğu için mutluyuz. Cemali orada tek gibi gözüküyordu aslında Alberk de bizim için iyi bir alternatifti ama Alberk'in oynayarak gelişmesini düşündüğümüz için onu isteyen bir kulübe göndermeyi tercih ettik. İnşallah orada daha çok süre alır. Bizde burada Cemali ve Eren'le o bölgemizi kapatıp seneye daha güçlü bir kadro olarak başlarız” ifadelerini kullandı.

"Remy’nin durumu net değil"
Remy’nin durumunun henüz netleşmediğini, yönetim ile görüşmelerinin devam ettiğini sözlerine ekleyen Hamzaoğlu, “Hem yönetimimiz görüşüyor hem de biz kendisiyle görüşüyoruz onla da birkaç gün içinde netleşecektir. Ayrılacağız mı devam mı edeceğiz, nasıl bir şey olacak göreceğiz. O yüzden şu anda pek bir şey demek istemiyorum” dedi.

Takımdaki eksiklere değinen Hamzaoğlu, "Umar'ın sakatlığı var. Kaleci Tarık Çetin çalışmaya başladı. Gökhan Akkan'ın ise sakatlığı devam ediyor. Onun dışında bir sıkıntımız yok." ifadelerini kullandı.

"Biz buraya istifa etmeye gelmedik"
Hakkında çıkan istifa dedikodularına da cevap veren teknik adam Hamzaoğlu, “Ben de anlam veremedim. Öyle bir şey yok. Biz buraya istifa etmeye gelmedik. Tabii ki işler kötü gider, bizim bu takıma bir faydamız olmayacağına inanırsak istifa da ederiz. Daha önce de faydam olmayınca yaptığım oldu. Öyle bir şey söz konusu değil. Gerçekten kulüp yönetimi ve başkanımızla çok uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Birbirimizi anlıyoruz. Şu ana kadar bizim için her şey uyumlu, sıkıntımız yok. Tabii transferde yavaş olduğumuzu düşünebilirsiniz. Ama transferler böyledir. Sabır ister. Özellikle son günleri daha hareketli geçer. Bizim için de böyle. Bu sabırla da bu çalışmaları sürdürüyoruz” dedi.

"Başkanın söylemleri tamamen onu ilgilendirir"
Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran’ın katıldığı TV programında hakem Cüneyt Çakır hakkındaki "Cüneyt Çakır‘ı benim maçıma kimse veremez. Versinler o maça takımı çıkartmayacağım, 3-0 mağlup olayım. Cüneyt Çakır Türk futbolundan çıkmalı. Başka türlü Türk futbolu kurtulmaz" söylemleri hakkında da fikir beyan eden Hamzaoğlu, “Başkanın söylemleri tamamen onu ilgilendirir. Onun üzerine yorum yapmam doğru değil. Biz tamamen sahadaki işimize odaklanmış durumdayız. Benim oyuncularıma sürekli söylediğim bir şey var, maçlara çıkarken de sürekli söylerim. Bizim hakemle, rakiple, tribünlerle, rakip taraftarlarla işimiz yok. Biz tamamen kendi işimize, sahada yapacağımız şeylere odaklanmalıyız. Biz bu şekilde devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız