1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da her an her şey olabilir
Rizespor'da her an her şey olabilir

Rizespor'da her an her şey olabilir

Teknik Direktör Diyadin, "Önümüzdeki süreç içinde takıma katılım da olur ayrılan da olabilir." dedi.

A+A-

Bank Asya 1. Lig hazırlıklarının ilk etabını yarın yapacağı idmanla tamamlayacak olan Çaykur Rizesppor'da Teknik Direktör Metin Diyadin, 13 gün süren çalışmaların değerlendirmesini yaptı.

Takımdan Ayrılanlar Olabilir
İlk etap hazırlık kampında fizik ve kondisyon çalıştıklarını 2. etapta ise teknik, taktik ve hazırlık maçları oynayacaklarını ifade eden Diyadin, “Önümüzdeki süreç içinde takıma katılım da olur ayrılan da olabilir. Bunlar çok doğal şeyler. Geniş bir kadroya sahibim. Forma şansı bulamayacak oyuncular var. Bunları sadece antrenman için takımda tutma şansımız yok. Genç olduklarından oynamaya ihtiyaçları var. Biz de bu öngörü ile bu oyuncularımızı farklı takımlara verip kendilerini geliştirmelerini sağlayacağız. Şu anda çok önemli eksiğimiz yok. Sadece bir iki mevkide alternatifsiziz. Uzun lig maratonunda sakat ve cezalı olabilir. Bunun için kadroya alternatif oyuncu katabiliriz. Ancak bu konuda acelemiz yok.” dedi.

Mevkilerde Kaydırma Yapacağız
Bazı mevkilerde yığılma olduğuna da dikkat çeken Metin Diyadin, “Bunun için kaydırma yapabiliriz. Önümüzdeki süreçte giden de gelen de olacak. Kafamda neyin ne olduğu hemen hemen belli. Lige eksiksiz girmek arzusundayız. Ayrıca kadromda 4 tane yabancı oyuncu var. Kalmasını istediğimiz yabancı oyuncuların dışında olanlara bir teklif gelirse bunu değerlendiririz. Ama şu anda bir teklif yok. Ben kişilere ve tek oyunculara bağlı bir lig geçirmek istemiyorum. Alternatifi fazla bir takım olacağız. Yabancı oyuncularımıza cazip bir teklif olursa bunu takıma zarar vermeyecek şekilde değerlendiririm. Geniş bir kadroya sahibiz; her türlü oynama olabilir. Rizespor, hem futbolu hem de aldığı sonuçlarla adından söz ettirecek bir takım olacak." şeklinde konuştu. 

Transfer Politikamız Var
Kısa sürede başta transfer olmak üzere bir çok konuda önemli yol kat ettiklerinin de altını çizen Diyadin, “Rizespor yaptığı transferlerle ve hamlelerle ligin favori takımı olarak gösteriliyor. Her takımın kendine göre bir transfer politikası var. Transferin elbette rakamsal boyutları var. Bu da yönetimi ilgilendirir. Başkalarının demesiyle 3 Trilyona takım kurulmaz. Her takım kendi hedefleri ve bütçesi doğrultusunda takımını oluşturur. Rizespor olarak biz de çok iyi bir takım oluşturduk. Başkan ve yönetim kurulumuz hiçbir fedakarlıktan kaçmadı. Gerekli olan her şeyi yaptı; yapmaya da devam ediyor. Çok sağlam temeller attık ve bu temelin üstüne inşaatı yapıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız